Este o prezență misterioasă și romantică, iar aspectele vieții sale private sunt păstrate cu grijă departe de privirile lumii. Este vorba despre îndrăgita cântăreață Anișoara Puică, care a fost invitată recent în emisiunea „Iubește Viața” de la TV8. Deși vorbește deschis despre cariera sa și despre succesele profesionale, artista recunoaște că, de când și-a făcut primii pași pe scenă, a decis să-și expună viața profesională în fața tuturor, în timp ce viața personală rămâne un mister.

De mică era pasionată de muzică și visa să urce pe scenele mari, iar la vârsta de 12-13 ani, norocul i-a surâs.

Începând cu clasele a VI-VII-a am început a cânta, apoi a fost un concurs „Cântați cu noi”, la care m-am ales cu premiul doi. Am fost aleasă la acea preselecție și am venit la Chișinău, am cântat și de atunci am început cariera. Poate dacă nu era acea preselecție nu eram astăzi Anișoara Puică….mi-a purtat noroc”, spune artista.

Succesul după concurs

La acel concurs, interpreta a cântat două melodii. Este vorba de “Tăiască soarele” și “Am venit pe acest pământ”. După ce a câștiga marele premiu, a urmat o invitație la Moscova cu o orchestră simfonică. Acolo a cântat melodia „Trăiască soarele” și era ghidată de compozitorul Mircea Oțel.

După concurs veneam acasă cu autocarul și era o doamnă și cineva m-a întrebat cum mă numesc, de unde vii și eu am zis Nu știți de unde vii, am participat la concurs…“, își aduce aminte artista.

Reacția părinților la decizia de a deveni cântăreață

După succesul de la concurs, s-a întors acasă, a absolvit școala și deja urma decizia ce va face mai departe:

Deja știam că vreau să cânt. Mama m-a susținut din prima, tatăl din prima a zis că nu, că nu e profesie, dar până la urmă nu a avut cum“.

Distribuie articolul: