Angelina Jolie revine cu stil în atenția publicului, așa cum o făcea pe vremurile în care apărea la brațul soțului său, Brad Pitt. Dacă în general stilul vestimentar abordat de marea actriță este unul destul de simplu, care nu etapează în ceea ce privește croiala sau culorile, adoptând ținute monocromatice sau nude, iată că cea mai recentă apariție a sa i-a dat pe spate pe fani, da și pe colegii de breaslă.

Însoțită de patru dintre cei șase copii ai săi, pe care îi ia aproape de fiecare dată cu ea atunci când participă la evenimente de premiere sau cine elegante, Angi a fost din nou în centrul atenției la decernarea premiilor Asociaţiei Corespondenţilor Naţiunilor Unite. Actrița a urcat pe scenă alături de fiicele sale, Shiloh şi Zahara, şi de fiii Pax şi Knox și a ținut un discurs emoționant despre lupta pentru libertate și drepturile omului.

Și nu doar prezența sa a fost una cu însemnătate aparte, căci actrița a fost sexy și elegantă, dar chiar și ținutele purtate de copii au fost alese pentru a se asorta. A predominat negrul, dar din vestimentație nu a lipsit o atingere de alb imaculat.

Actrița în vârstă de 42 de ani a arătat fabulos într-o rochie de seara, foarte mulată și cu un corset care i-a subliniat bustul proeminent, o rochie care a fost prevăzută în partea din spate cu o trenă de culoare albă și o fundă. Fără mâneci, topul rochiei i-a lăsat la vedere tatuajele de pe spate, dar și mâinile de model, acoperite până la cot de o pereche de mănuși delicate de culoare neagră. Angi a arătat formidabil, iar părul i-a stat impecabil în bucle lejere, singura bijuterie purtată de actriță fiind reprezentată de o pereche de cercei cu diamante. Cât despre machiaj, a fost unul natural, care i-a subliniat ochii cu un eyeliner și buzele cu un ruj nude.

Angelina Jolie a venit la acest eveniment în compania copiilor ei, îmbrăcați tot în haine de gală. În fotografii îi putem vedea pe Pax  îmbrăcat într-un costum elegant și cămașă cu buline, pe Zahara îmbrăcată toată în negru, dar și pe micuțul Knox  îmbrăcat cu o cămașă albă și costum elegant. De asemenea, tot la costum și tunsă băiețește a fost și fetița biologică de 11 ani a Angelinei cu Brad Pitt, Shiloh, care a purtat chia și papion negru pentru a-și întreține outfitul.


Sursa foto: okmagazine.ro

Vezi și:  EA elegantă, ele rebele și îmbrăcate băiețește! Vezi cum a fost surprinsă Angelina Jolie și fetițele sale, la cumpărături (Foto)

Distribuie articolul: