Se pare că după plecarea fiului cel mare, Maddox, la universitate Angelina a început să se gândească serios la adoptarea unui copil. Unele surse din anturajul actriței susțin că acest lucru se va întâmpla foarte curând. 

Surse din anturajul actriței susțin că Angelina Jolie își face planuri pentru cel de-al 7-lea copil. Actrița vrea să adopte încă un băiat, iar acest lucru s-ar putea întâmpla „în următoarele luni”, susțin surse citate de Radar Online.

Actrița are deja 3 copii adoptați – Maddox, Zahara și Pax – însă mai vrea unul, poate, pentru a compensa lipsa băiatului cel mare. Maddox, a început facultatea în Coreea de Sud, iar Angelina l-a însoțit personal, în prima zi de studii.

Plănuia acest lucru de ceva vreme, dar a pus totul pe pauză până după ce Maddox a părăsit oficial casa părintească”, mai notează publicația. Conform surselor citate, Angelina Jolie vrea să adopte un nou copil până la sfârșitul acestui an.

Tot apropiați de-ai actriței au dezvăluit pentru publicația americană că actrița a intrat în panică. Ea și-a dat seama că în curând va rămâne singură, copiii fiind deja mari și dornici de a crește independent.

„Nu va trece mult până când Pax îl va urma pe Maddox la facultate, apoi Zahara va pleca, iar Shiloh se va muta, cel mai probabil de tot, cu Brad. Asta o va lăsa singură cu gemenii, care petrec, de asemenea, tot mai mult timp împreună cu Brad. Nu poate face nimic în privința asta și o lasă plină de anxietate”, a declarat o sursă.

Sursa

Distribuie articolul: