Superba actriță americană a avut o nouă ieșire memorabilă pe covorul roșu la Roma Film Fest 2021, care a avut loc duminică, pe 24 octombrie. Și de această dată, vedeta s-a prezentat alături de cele două fiice, Shiloh și Zahara. Deși ținuta ei a fost una de excepție, stiliștii totuși au făcut o gafă, care nu a putut fi ignorată de ochii ageri ai internauților.

După o perioadă în care Angelina Jolie a lipsit de la evenimente mondene, actrița ne bucură cu aparițiile sale la premiera celui mai recent film al său „The Eternals”. Dacă acum o săptămână premiera a avut loc la Los Angeles, acolo unde a fost însoțită de cinci dintre cei șase copii ai săi, aseară premiera s-a mutat la Roma, iar de această dată Angelina a pășit pe covorul roșu alături de fiicele sale mai mari, Zahara și Shiloh.

Ca o adevărată zeiță și-a făcut apariția pe covorul roșu și a captat atenția tuturor. Îmbrăcată într-o rochie drapată Atelier Versace care i-a venit ca o mănușă pe corp, aceasta și-a completat ținuta cu minim de accesorii, părul drept și machiaj discret cu accentul pe ochi.

Deși a fost absolut superbă un mic detaliu face ca această apariție să nu poată fi numită perfectă. Cum am menționat și mai sus, Angelina a avut părul drept lăsat pe spate, doar că hairstylistul ei a gafat enorm – extensiile au fost prinse absolut greșit. Se presupune ca atunci când o coafură este completată cu extensii, aceasta trebuie să arate natural și să nu se observe că este un adaos de păr. Coafura Angelinei însă arată așa de parcă a fost făcută de un novice în domeniul extensiilor.

Totuși, internauții i-au iertat această imperfecție și se arată copleșiți de ținuta și strălucirea din ochii Angelinei. Se pare că vedeta trăiește clipe minunate și este extrem de mândră să pășească pe covorul roșu alături de copiii săi.

Citește și: Zahara Jolie-Pitt a purtat rochia mamei sale, Angelina, la un eveniment monden din LA (Foto)

Foto: Instagram / Topfashion / Roma Film Fest

Citește și: Angelina Jolie, apariție de senzație pe covorul roșu alături de copiii săi (Foto)