Fanii actriței așteaptă cu nerăbdare ocazia să o descopere pe Angelina interpretând un rol neobișnuit, cel al zeității nume Tena, în filmul „Eternii”. Recent, filmul și-a avut premiera la Los Angeles, unde vedeta a venit împreună cu cinci dintre copiii săi.

Citește și: Angelina Jolie și Salma Hayek s-au filmat într-un nou film cu super eroi „Eternii”. Vezi aici trailerul (Video)

Angelina Jolie cu siguranță a fost vedeta serii. Aceasta a apărut într-o rochie delicată „Balmain” din noua colecție a brandului. Croiul rochiei i-a evidențiat formele frumoase. Ținuta a fost completată cu pantofi aurii și o brățară aur vintage „Tiffany & Co”, iar cel mai deosebit a fost accesoriul neobișnuit din zona bărbiei.

Apropo, fiicele lui Jolie și Pitt arătau extraordinar. Zakhara a purtat o rochie argintie, Vivienne a preferat o ținută în nuanțe albe. Dar Shiloh, care anterior plănuia să-și schimbe sexul, s-a afișat într-o rochie care arăta perfect pe ea.

Vă amintim că după divorțul din 2016, timp de cinci ani Brad Pitt și Angelina Jolie au avut o luptă pentru copiii lor. Totuși, recent actorului i-a fost aprobată custodia comună, iar Jolie a solicitat anularea acesteia.

Citește și: Angelina Jolie a fost terorizată? Noi detalii surprinzătoare despre căsnicia cu Brad Pitt: „M-am temut pentru siguranța mea și a copiilor!”

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: