Actrița americană Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a trebuit să renunțe la rolul din drama „The Aviator” a lui Martin Scorsese, din cauza producătorului, Harvey Weinstein.

Vedeta nu a specificat ce rol i-a fost oferit. Presupunem că actrița ar fi fost una dintre vedetele de la Hollywood – Katharine Hepburn sau Ava Gardner.

Foto: zugo.md

Jolie a spus anterior că l-a întâlnit pentru prima dată pe Weinstein când avea 21 de ani. Potrivit vedetei, ea nu a mai dorit niciodată să coopereze cu el. Actrița a mai recunoscut că datorită faptului că Brad Pitt a participat la proiectele lui Weinstein, ea chiar s-a certat de mai multe ori cu fostul ei soț.

Foto: remonews.com/

„Mi-a fost greu când Brad era în filmul său. Ne-am certat din cauza aceasta. Desigur, a durut”, a recunoscut Angelina.

Ca răspuns la acuzațiile lui Jolie, Harvey Weinstein a făcut următoarea declarație:

Este foarte clar pentru mine că acest lucru a fost făcut pentru a crește vânzările cărții Angelinei. Nu a existat niciodată un atac și nici măcar o încercare. Totul este o minciună, iar scopul este publicitatea.” 

Vă amintim că, Angelina a vorbit pentru prima dată despre „experiența ei proastă” cu Weinstein într-un e-mail către New York Times, în 2017.

Foto: usmagazine.com/

„Am avut o experiență proastă cu Harvey Weinstein în adolescență și, ca urmare, am decis să nu mai lucrez niciodată cu el, și să-i avertizez pe ceilalți. Un astfel de comportament față de femei în orice sferă, în orice țară este inacceptabil”, a mărturisit aceasta. 

În martie 2020, Harvey Weinstein a fost găsit vinovat de două din cinci cazuri de agresiune sexuală și condamnat la 23 de ani de închisoare. Scandalul cu acuzațiile lui Weinstein de hărțuire a izbucnit în toamna anului 2017, de atunci peste 100 de femei au raportat că ar fi fost hărțuite de acest producător.

Foto: .theguardian.com/

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: