„Les femmes s`unissent” – acesta este motto-ul care ne aduce împreună la această a 8-a ediție a Petrecerii în Pijamale. Să știți că, total atipic decât până acum, ne-am propus și de data această să vă surprindem și v-am pregătit un moment de meditație. Alături de life coach Angela Stafii, vom încerca să ne unim eforturile morale pentru a comuniune care să ne dea un start frumos al petrecerii.

O premieră la pijamale

„Pregătim un moment, însă cel mai util e ca femeile să nu-și facă așteptări prea mari. Va fi o surpriză frumoasă pentru fiecare participantă. Vom face o călătorie în locul din noi unde se află liniștea, calmul, pacea și dragostea. În viața de zi cu zi pierdem conexiunea cu acea parte din noi. Intenția mea este să le dau femeilor de la eveniment o hartă, prin care se pot reîntoarce în relaxare și dragoste în sine însăși. Va fi magic, vă promit”, ne-a dezvăluit Angela Stafii.

Când se unesc femeile…

„Comuniunea dintre femei este foarte importantă. Femeia își ia puterea din comunitatea de femei. Din toate timpurile femeile se adunau în cercuri și visau, cântau, dansau împreună. Acolo sunt rădăcinile noastre. În comuniunea de la Pijama Party le vom hrăni cu puterea și susținerea altor femei. Vă aștept să vedeți cum lucrează tehnici simple și să vă odihniți inimile împreună cu noi!”, ne-a mai îndemnat life coach Angela Stafii.