A început sezonul vacanțelor și tot mai multă lume simte nevoia să-și încarce bateriile undeva departe de casă. Angela Gonța și-a luat concediul binemeritat și a evadat din rutina urbană bucurându-se, în sfârșit, de mare și soare!

Deocamdată nu se știe unde își petrece vacanța, dar este cert că aceasta profită din plin de zilele senine și își încarcă bateriile la maxim! Ajunsă la destinație știrista și-a pus un bikini retro și a ieșit să facă o baie de soare.

„Ce mult te-am așteptat, vacanta. 🧘‍♀️🏊‍♀️🍺🍨”, a scris aceasta postând o imagine fierbinte.

Angela Gonța este într-o formă fizică de invidiat. Aceasta afișează un corp tonifiat, iar costumul de baie din două piese îi pune în evidență silueta silfidă. Și cum deja ne-am obișnuit să vedem în ea o femeie stilată, nici de această dată nu ne-a dezamăgit. Desculț și o cămașă albă aruncată peste umeri, i-a conferit și mai mult șarm și senzualitate.

Ținem să remarcăm că este pentru prima dată când apare într-o astfel de ipostază, aceasta fiind printre puținele vedete de la noi, care nu a apărut niciodată dezgolită, în reviste sau pe rețelele sociale.

Și atitudinea contează. Cea de-a doua poză distribuită de știristă vorbește despre cât de bine se simte, acolo unde este, departe de griji, chiar dacă e doar pentru o săptămână!

Sursa: Instagram.com

 

Distribuie articolul: