Mai rar o vedem în postura de model, deși postura i se potrivește de minune. Știrista TV 8 Angela Gonța a defilat ieri, 8 iulie, în cadrul festivalului IA Mania pe podiumul concursului MândrIA. Jurnalista a prezentat rochia unui designer aflat la început de cale, dar care s-a învrednicit în competiție și de un premiu.

Zlata Pirilepova a fost una dintre câștigătoarele locului III în cadrul concursului, prezentând o colecție parte din brandul pe care l-a creat – Backpacking.md. Tânăra s-a bucurat de susținerea jurnalistei Angela Gonța, care a fost printre modelele care au defilat în creațiile Zlatei.

„Моменты до выхода 🖤 с моей прекрасной моделью Angela Gonta ♥️♥️♥️”

„Моменты до выхода 🖤 с моей прекрасной моделью Angela Gonta ♥️♥️♥️”

Vezi și: Colecțiile care au cucerit „MândrIA” la Festivalul Ia Mania: stofe naturale și creativitate inspirată de tradiții (Foto)

Mindria (18 of 28)

Jurnalista a venit la IA Mania însoțită de fiica sa, Ekaterina. Micuța s-a distrat pe cinste, dar a susținut-o și pe mami pe podium. Ambele au purtat, precum era firesc festivalului, ii tradiționale românești.

 

„A fost bine.”

„A fost bine.”

Citește și: Piotr Alii este numele designerului care a câștigat concursul MândrIA 2017! Colecția „Blăstăm basarabean” a cucerit jurații concursului din prima

Foto: facebook.com, Elena Andronache