Am mai auzit piesa „Spune-mi adevărul” în interpretarea lui Adrain Ursu, acum însă avem ocazia să o auzim într-un nou aranjament, în colaborare cu Alex Calancea Band. 

Adrian Ursu a declarat pentru Revista noastră cum luat naștere colaborarea cu Alex Calancea, pentru piesa „Spune-mi adevărul”.

„Piesa îmi este foarte aproape sufletului pentru că a fost compusă de mine, acum doi ani. Acum însă, va suna altfel grație lui Alex Calancea. I-am prezentat câteva piese de-ale mele și el a ales-o anume pe asta”, a povestit Adrian.

O astfel de piesă frumosă și zicem noi, potrivită anotimului rece, merită și un videoclip pe măsură.

„Planificăm în scurt timp să filmăm un videoclip pentru piesă, care cel mai probabil va fi produs aici, în Moldova.”, a mai dezvăluit Andrian Ursu.

Nu este prima colaborare dintre muzicianul Alex Calancea și Adrian Ursu, astfel că am avut ocazi să-i admirăm la nenumărate concerte pe aceeași scenă. Împreună fac o echipă frumoasă care bucură publicul cu o muzică live, iar asta înseamnă o muzică de calitate. Adrian Ursu l-a numit pe Alex Calancea, împreună cu bandul lui, adevărați profesioniști, care știu să facă muzică de orice stil.

„Bandul Alex Calancea acceptă orice experimente. Sunt niște profesioniști nu doar într-un anumit stil de muzică. Și asta e important. Mă bucură faptul că, în utimul timp îl vedem mai des implicat în proiect în țară, vorbesc și de trupa „Rupt”, care are un mare succes și de multe alte proiecte”, a mai povestit Adrian.