Știm deja că Andreea Raicu a trecut prin multe experiențe emoționale, care au făcut-o să experimenteze multe stări și transformări pentru a ajunge la echilibru de astăzi. Femeia de afaceri se împărtășește cu experința sa, nu pentru a se plânge, dar pentru ai ajuta pe cei care trec prin stări asemănătoare și nu știu ce să facă pentru a trece peste el. 

De câte ori te-ai judecat și biciuit singură din cauza unor stări pe care le-ai avut? Este important să te accepti pe tine. Andreea a vorbit despre acest subiect pe canalele sale de socializare:

„Dacă te simți tristă, nu înseamnă  ești o persoană tristă.
Dacă te simți urâtă, nu înseamnă  ești urâtă.
Dacă nu îți ies lucrurile așa cum îți dorești, nu înseamnă  ești incapabilă.
Dacă ești obosită și vrei o pauză, nu înseamnă  ești leneșă.

De mici începem  fim altcineva. Ne construim acea „persoană” de a cărei imagine ne atașăm atât de tare încât orice este în afară ei, trebuie anulat, redus la tăcereîncercând din răsputeri  ne facem  nu există.

Orice se abate de la construcția perfectă, care promite să ne aducă fericirea și iubirea celor din jur, e de neconceput, dar chiar și așa acele părți fac parte din noi, chiar dacă ne place sau nu, chiar dacă vrem sau nu.

În noi există bucurie, dar și tristețe, furie, invidie, gelozie, neputință, momente în care ne simțim bine, dar și cele în care simțim că se termină pământul, momente în care arătăm bine și momente în care cearcănele ne acoperă față.

Însă ceea ce simțim și ceea ce facem nu ne defineșteSunt doar părți din noi.

Te rog ține minte. Și tocmai de aceea vreau  îți spun din nou:

Dacă te simți tristă nu înseamnă  ești o persoană tristă.
Dacă te simți urâtă nu înseamnă  ești urâtă.
Dacă nu îți ies lucrurile așa cum îți dorești, nu înseamnă  ești incapabilă.
Dacă ești obosită și vrei o pauză, nu înseamnă  ești leneșă.

Toate fac parte din noi și pentru a opri acea lupta interioară care ne fură liniștea și care ne manaca pe dinăuntru, e nevoie să le acceptăm. Pe toate, mai ales pe cele pe care le urăm, de care nu vrem să auzim. Cu cât nu le acceptăm mai tare, cu atât ne urmăresc mai tare că niște monștrii.

Ce alegi  faci?
Să ai liniște acceptând că ești în multe feluri care e foarte posibil să nu îți placă sau să ai imaginea perfectă pe care o regăsești în cele mai multe postări pe Instagram, dar mâncată de nefericire, tristețe și invidie pe interior?”

Citește și: Andreea Raicu: „Despresia este foarte scumpă” sau pilda rochiei Chanel (Video)

 

Distribuie articolul: