Andreea Raicu nu a ascuns niciodată că a trecut printr-o depresie cruntă, care mai apoi i-a schimbat viața doar în bine. Vindecarea ei a început odată cu o călătorie în India, acolo este locul unde a înțeles ce i se întâmplă și de acolo a pornit schimbarea în viața ei. 

Acum, vedeta spune că a acumulat foarte multe cunoștințe despre sănătatea mintală și își dorește să le împartă cu toată lumea, lucru pe care îl face pe site-ul ei și prin programele de meditație pe care le-a creat.

Într-un interviu recent, Andreea Raicu a povestit cum depresia a costat-o scump, la propriu. Își cumpăra cele mai scumpe haine, ca mai târziu să descopere că lumea o va admira și într-o rochie Chanel și într-o rochie de 3oo de lei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

„Era o discrepanță atât de mare între ceea ce vedea lumea că am și ceea ce trăiam eu. Când venea cineva și îmi spunea: „Vai, dar ce frumoasă ești. Doamne ești superbă, cred că ești așa de fericită”, mie îmi venea să îmi trag un glonț în cap.

Mă mai arătam prietenilor mei că nu sunt bine, iar reacția lor era: „Vai dragă, dar ce îți mai trebuie, ești o răsfățată. Uite ce frumoasă ești”. De parcă faptul că eram frumoasă era rezolvarea problemelor mele.

Stăteam acasă și făceam shopping online încontinuu. Depresia este foarte scumpă. Am fost foarte costisitoare când eram în depresie.

Trebuia să am geanta Chanel ca să aparțin unui grup de oameni, care mi se părea mie interesant, la care voiam să aspir, să fiu și eu ca ei.

Mi-am dat seama că mă identificam atât de mult cu lucrurile pe care le aveam pentru a fi într-o anumită zonă a societății când, de fapt, nu este despre asta. Tu ești la fel cu și fără ele.

Acum îmi cumpăr în continuare lucruri, dar nu pentru a fi într-o competiție cu cineva sau pentru a aparține unui grup social și la fel de bine pot să port o geantă de la Chanel cum pot să port și o geantă de la Zara”.

Urmărește interviul integral în video-ul de mai jos: 

Distribuie articolul: