Din păcate tot mai multe vedete din România au mărturisit că s-au confruntat cu diverse probleme de ordin psihologic. Unele dintre acestea se numără Oana Roman, Andreea Marin, dar și superba Andreea Raicu. După o perioadă de tăcere, vedeta a avut curajul să vorbească despre greutățile pe care le-a întâmpinat, dar și despre anxietate.

Anxietatea este descrisă de medicii specialiști ca o stare de agitație constantă, care se manifestă prin îngrijorare, neliniște, insomnii, atacuri de panică, precum și alte asemenea stări neplăcute. Toate acestea nu sunt declanșate de un anumit aspect al vieții, ci sunt duse la extremă, iar în cele din urmă ajung să afecteze calitatea vieții de zi cu zi a persoanei în cauză.

Andreea Raicu este una dintre persoanele care în ultimii ani a simțit toate stările enumerate de mai sus. Ea a vorbit deschis despre perioada în care s-a concentrat în mod deosebit pe sănătatea sa mintală.


De mai bine de 20 de ani se bucură de o carieră de succes și de multă iubire din partea publicului din România. Însă, nimic nu se compară cu problemele pe care le are în suflet. De aceea, vedeta a ales, să se retragă pentru o perioadă din televiziune și să-și limiteze aparițiile publice, totuși, până într-un final s-a regăsit liniștea. Pentru că cel mai important, e să realizezi și să ai dorința de a schimba ceva în viața ta.

Fosta prezentatoare de televiziune recunoaște că a fost mereu predispusă la o asemenea problemă, de anxietate, deoarece din fire este o persoană care obișnuiește să-și facă griji chiar și pentru lucrurile mărunte. Situația a fost dificilă și a avut nevoie de multă putere să-și găsească echilibrul și să-și controleze mintea, dar iată că în cele din urmă a reușit. În urma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, organizate pe contul său de Instagram, Andreea a împărtășit chiar câteva sfaturi pentru lupta cu anxietatea cu urmăritorii săi.

„Eu sunt o persoană anxioasă și cum nu pot schimba asta, am învățat să trăiesc cu ea și să fac ceva când simt că apare. Eu respir și revin în prezent”, a scris Andreea Raicu

Viața în televiziune pare din exterior un vis frumos, și într-adevăr este dorința multor fete să apară la televizor.  Dar, Andreea a povestit că, oamenii nu înțeleg, că de multe ori, celebritatea și televiziunea vine cu multe sacrificii personale. Andreea Raicu s-a bucurat pentru mulți ani de lumina reflectoarelor și a lăsat cu succes impresia că totul este perfect, dar mereu a simțit că ceva îi lipsește.

„Mă întreb dacă fricile mele sunt reale”, a mai adăugat Andreea.

A realizat destul de târziu că tot ce se întâmplă în jurul său o consumă. Și că ceea de ce are nevoie cu adevărat nu era o vacanță într-o țară exotică, sau altă bucurie superficială, ci liniște. În cele din urmă a renunțat la televiziune, a apelat la un specialist, iar după multe ședințe de terapie a făcut pace cu propriul suflet.

„Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește.”, a recunoscut vedeta.

Foto: instagram/Andreearaicu
Sursa: moden.ro

Distribuie articolul: