Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu apar împreună pe prima copertă ca un cuplu! La aniversarea a 25 de ani a Revistei VIVA!, cei doi ne-au dezvăluit, în premieră, modul miraculos în care destinul i-a unit, dar și cum au construit împreună relația lor pas cu pas. Pentru ei, relația este ca un puzzle în care iubirea, încrederea, respectul și susținerea necondiționată se completează perfect.

 

Adrian Brîncoveanu fost mereu o apariție rară și un bărbat extrem de discret în ceea ce privește viața personală. Acum vorbește deschis și oferă detalii exclusive despre relația cu vedeta. Povestea lor de iubire a împlinit 7 ani și avem parte de o premieră: un interviu la dublu.

„Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr. E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung, ne-a spus în exclusivitate Andreea Marin.

 

Distribuie articolul: