Andreea Marin, care a asistat la ultima apariție publică a Stelei Popescu, stând la masă cu aceasta pe tot parcursul evenimentului, a oferit un răspuns celor care o critică, spunând că a rămas indiferentă față de comportamentul ciudat pe care l-a afișat actrița pe scenă. Atitudinea Stelei Popescu și discursul complet incoerent au fost, în relaitate, simptomele unui accident vascular cerebral de care nimeni nu și-a putut da seama.

Unii din sală au râs discret, prezentatorii au fost bulversați de discursul actriței, iar cei de la masă aplaudau confuzi.

Cu doar două zile înainte să fie găsită moartă în propria locuinţă, Stela Popescu a fost prezentă la o gală în cadrul căreia a fost recompensată pentru întreaga carieră. Când a urcat pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul, actriţa a ţinut un discurs incoerent, era vizbil agitată, nu putea ţine microfonul în mână, iar la un moment dat a scăpat premiul din mână fără a sesiza acest lucru.

„Mai bine mă duceam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“, a spus la un moment Stela, în puținele secunde în care a vorbit coerent, potrivit Adevărul.

Cei din jur s-au uitat cu mirare la ea, unii chiar au râs discret, dar nimeni nu s-a gândit că atitudinea ei ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă. Inițial cei prezenți au crezut că Stela joacă un rol, ulterior au realizat că nu este așa, dar au considerat că atitudinea stranie avută de actriță se datorează oboselii.

După ce filmarea cu discursul incoerent al Stelei Popescu s-a răspândit îns pațiul public, cei prezenți la eveniment au fost acuzați de nepăsare. Oana Pellea s-a declarat șocată de faptul că nimeni nu a putut observa că:

“Stela moare în fața lor”. “Am văzut un material filmat…Mi-a tăiat răsuflarea. Stela Popescu a trăit o viață pe scenă. A început să moară tot pe scenă în fața publicului. Publicul nu a înțeles că Stela murea, puțin câte puțin, în fața lui. Publicul a aplaudat…Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar dacă era mai mult decât evident că are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public …nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasă și a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil că nimeni din sala nu a înțeles că începuse să moară acolo în fața lor …Doamne, cât de nepasători, indiferenți și grăbiți trecem unii pe lângă alții…Cu toată incoerența, Stela a spus că e zăpăcită, că mai bine nu venea decât să fie văzută în halul ăsta, că nu știe nici cu ce s-a îmbrăcat…Stela a spus…nimeni nu a ascultat-o cu atenție…pentru că nu ne mai vedem, ascultăm, respectăm demult unii pe alții”, a scris Oana Pellea pe pagina personală de Facebook.

Andreea Marin a devenit principala ţintă a criticilor, după ce a publicat un mesaj de condoleanţe însoţit de o imagine din seara respectivă în care apare alături de Stela Popescu. Andreea a acordat un răspuns prin care a încercat să justifice de ce nu a luat atitudine.

Ea a susținut că nimeni nu s-a gândit atât de departe și la un scenariu atât de sumbru, nimeni din sală nu s-a gândit la faptul că Stela Popescu era pe punctul de a face un accident vascular cerebral.

„Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori… A râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe… o vedeam nemuritoare… aşa cum l-am văzut şi pe tatăl meu…“, a fost explicația succintă oferită de Andreea Marin.

Citește și: Ultimul interviu al Stelei Popescu, despre frumusețe, carieră, familie și sex (Video)

Distribuie articolul: