Andreea Marin este cu siguranță una dintre cele mai faimoase femei din țară, bucurându-se mereu de dragostea publicului. Cu o carieră de succes în plan profesional, Andreea Maria a împărtășit detalii despre începuturile relației sale din perspectiva sentimentală.

Nu a fost dragoste la prima vedere.

 

Andreea Marin, frumoasa Zână a Surprizelor, a reușit, de-a lungul anilor, să clădească o carieră de succes, iar în prezent se bucura de toate aparițiile sale și de evenimentele pe care le organizează. La fel de împlinită  este și pe plan personal, având în vedere că are un partener cu care se înțelege de minune. Frumoasa prezentatoare TV formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, iar aceasta a povestit cum a fost încă de la începutul relației sale.

 

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama ca avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt.”

În cazul aceleași interviu, fosta prezentatoare TV a vorbit și despre fiica ei, Violeta, și a povestit că se înțelege de minune cu Adrian Brâncoveanu, ba chiar au o relație de prietenie. Andreea Marin a vorbit și despre planurile pentru viitorul apropiat, iar aceasta a mărturisit că are de gând să plece într-o vacanță alături de fiica ei și de partenerul de viață. Andreea Marin încearcă, pe cât posibil, să se bucure și de timpul rămas alături de Violeta, deoarece atunci când va pleca la facultate, întâlnirile lor vor fi mai rare.

„Ne luăm zborul toți trei. Nu vrea tot timpul, dar de data asta am șantajat-o. Cred că i s-a făcut milă. Plecăm din țară”

Distribuie articolul: