Toată lumea o cunoaște drept una dintre cele mai frumoase și înțelepte femei de peste Prut. Pe lângă meseria de jurnalist pe care o are și o realizează cu atâta plăcere, Andreea Marin mai este și o mămică exemplară. Într-un interviu acordat pentru Ea.md, vedeta a dezvăluit câteva dintre tainele unei mame perfecte.

Chiar dacă nu se consideră o ființă ideală, pentru mulți Andreea Marin anume așa și este: un exemplu demn de urmat. Este mămica unei fetițe fermecătoare pe nume Ana – Violeta, iar relația pe care o au cele două este cu adevărat specială:

„Firește că eu încerc să sădesc în ea acea semință de bine pe care eu o am și cred că am început să reușesc, pentru că o văd deja, deși are doar nouă ani, cum începe să se miște prin această lume.” a mărturisit Andreea Marin.

andreea_marin_si_violeta

Vedeta nu își dorește ca fiica ei să crească un om independent. Crede că anume prin greșeli omul învață, fapt pentru care o lasă pe micuța Violeta să ia propriile decizii și alegeri:

„Nu îmi propun să influențez alegerile ei în viață. Îmi propun doar să-i creez oportunități, să-i deschid orizonturi, să o las să vadă cum e lumea și ea să aleagă apoi în cunoștință de cauză. Mama doar o va susține în alegerile ei”.

andreea-marin-fotografie-pe-facebook-cu-fetita-ei-violeta_5_size19

Este cunoscut faptul că Andreea Marin încearcă să își protejeze fetița de ochii presei. Rareori, aceasta acceptă să publice poze în care apare Ana – Violeta.

Citește și: Andreea Marin, Ambasadorul campaniilor sociale Avon: „Nu există nu se poate, există doar nu vreau destul de mult”

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: