Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate femei de peste Prut, dar și de la noi din țară, a venit, în această săptămână la Chișinău cu un scop nobil. Ambasadoare a companiilor sociale Avon, Andreea Marin a făcut cunoștință cu 15 femei care schimbă Moldova, iar întâlnirea a lăsat-o cu multe impresii pozitive. Despre ele, dar și despre alte lucruri frumoase, a povestit într-un interviu acordat pentru Ea.md


„Am venit la Chișinău cu gânduri bune și cu gânduri de a învăța. Am venit pentru a întâlni 15 femei care schimbă fața lumii, aș putea spune.”

„Am aflat 15 povești de viață extraordinare, 15 pilde și 15 fapte făcute cu îndrăzneală, care schimbă vieți în bine sau salvează vieți.”15 femei care

Eu am și calități și defecte, dar printre calități se numără faptul că știu să ascult, că ascult cu luare aminte și vreau ca fiecare întâlnire pe care o am în viață să-mi lase ceva, să sădească o semință în mine, să nu pierd timpul degeaba. Vreau ca fiecare moment să fie un timp câștigat pentru mine. Așa se face că da, am pierdut numărul oamenilor pe care i-am întâlnit în viață, dar fiecare poveste cumva a schimbat în bine ceva în mine. Deci, ceea ce sunt azi, se datorează în mare parte oamenilor pe care i-am întâlnit și pe care am știut să-i ascult.”

Doamnele cu care am făcut cunoștință mi-au întărit convingerea că nu există nu se poate. Există doar nu vreau destul de mult să fac un lucru. Pe de altă parte, să te iai la trântă cu moartea și să-i spui: „Nu, eu mai am de stat și de făcut lucruri aici!”. Ce lecție de viață mai puternică putem învăța? Sau să fii model pentru copilul tău? Sunt invidioasă, pentru că și eu vreau să devin model adevărat pentru copilul meu. Să miști lucrurile în direcția bună atunci când toată lumea îți spune că nu se poate? Am cunoscut aseară o femeie aflată în scaunul cu rotile care nu mai are posibilitatea să-și folosească mâinile și picioarele. Este în scaunul cu rotile, dar rotițele se mișcă atât de bine, cu viteză și cu istețime. Cum să nu înveți ceva din toate acestea? Cum să nu te motiveze?”

14522786_1039057459547367_7573341344985981581_n

„În ceea ce fac mă motivează, în primul rând integritatea acestei companii și mișcările ample pe care au reușit să le facă la nivelul întregii lumi nu doar într-o țară sau alta. Avon nu mai este demult o companie care să se gândească doar la profit, este o companie care mișcă lucrurile în bine în lumea în care trăim. Și atunci o astfel de asociere este onorantă pentru mine și simt că avem aceleași valori. Mi se pare normal să fiu alături de oameni care gândesc ca mine, care fac lucrurile să se miște în direcția bună.”

„Oamenii buni se întâlnesc până la urmă într-un fel sau altul prin intermediul micului ecran, prin intermediul scrisorilor, al mesajelor, prin intermediul întâmplărilor de viață aparent de nebănuit. Eu cred că dacă suntem la fel, ne e dat să ne întâlnim. Important este, însă altceva: să urmăm calea cea bună și potrivită sufletului nostru și să ne oferim echilibru, să ne învățăm a ne iubi și pe noi, nu doar a dărui dragoste celor din jurul nostru. Vă doresc sănătate, că-i mai bună decât toate.

Foto: AVON Moldova