A uimit internauții atunci când a decis să apeleze la o tunsoare scurtă, în ultimile tendințe. La dorința fiicei sale, însă, Andreea Marin a revenit la coafura care o caracterizează cel mai bine. Când a făcut schimbarea de look și cum arată acum, vedeți în continuare.

„Ideea fetei mele, cu insistență, de când m-am tuns. Pentru vacanță, îi fac pe plac. Extensiile noi sunt minunate, nu mai sunt nici ele ce au fost odată, amintirile mă răscolesc. Dar fetița mea mă vrea Zână, e conservatoare, mă supun. Pe timpul verii, am promis”, a menționat Andreea Marin într-o postare pe rețelele de socializare.

La salonul de frumusețe, vedeta română a plecat însoțită chiar de micuța sa, Violeta, cea care a beneficiat la rândul său de câteva proceduri pentru micile prințese. Alături de mama sa, și-a făcut manichiura și bucle colorate.

„A trecut timpul, acum merg cu domnișoara mea, ca fetele, să ne „facem frumoase”. Ne alintăm și noi”, scrie fericita mămică.

În aceste zile, Andreea Marin își delectează urmăritorii virtuali cu imagini din vacanța pe care și-a luat-o. Nu știm ce destinație a ales. Cert este că profită din plin de soare, plajă și peisaje pitorești. Cu această ocazie, vedeta își afișează și colecția impunătoare de ochelari de soare pe care o deține.

Citește și: Andreea Marin slăbește tot mai mult, cu fiecare zi. Cum arată vedeta în prezent (FOTO)

 

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: