Vedeta trăieşte de ceva timp o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. O ţin departe de ochii lumii, sunt fericiţi aşa şi liniştiţi. Recent, Andreea a primit o bijuterie specială. Iată declaraţiile emoţionante despre acest moment!

În urmă cu mai puţin de un an de zile, Andreea Marin a recunoscut că există un bărbat în viaţa ei. Este diplomat, călătoreşte foarte mult, însă îşi face timp şi pentru relaţia lor. Merg în diferite vacanţe împreună, se relaxează, dar nu apar în lumina reflectoarelor. Acum, vedeta s-a afişat la evenimentul organizat chiar de ea cu o bijuterie pe degetul inelar.

„E un inel primit din dragoste, nu înseamnă mai mult decât atât.”, a clarificat Andreea cu zâmbetul pe buze.

Vedeta a făcut şi primele declaraţii după ce a fost nevoită să meargă la medic pentru un control amănunţit la inimă.

„Trei zile am stat cu un aparat care mi-a monitorizat inima, nu am făcut un tratament în adevăratul sens al cuvântului. L-am purtat zi şi noapte, nu am avut voie să fac prea multe. Nu ai voie să faci niciun duş, eşti cablat ca un roboţel, dar e important lucrul acesta pentru a urmări exact ce se înâmplă cu inima ta, întrucât aveam semne de întrebare. Acum sunt bine, dar viaţa stresantă pe care am dus-o sau emoţiile pe care le-am trăit atâţia ani lasă urme.”, a mai spus Andreea pentru Viva.ro

Citește și: Andreea Marin, în lacrimi! Și-a scos peruca, s-a demachiat și a început să plângă în public

Distribuie articolul: