Andreea Marin este doamna care rar postează poze îndrăznețe pe contul ei de Instagram. Iată că de data ceasta prezentatoarea făcut o excepție, iar la postare a scris și un mesaj foarte inspirațional pentru femei. 

Aceasta mărturisește că momentele de relaxare sunt prea puține în viața ei, în care să aibă grijă de ea și să-și aloce timp pentru regăsirea echilibrului și liniștei lăuntrice.

„Să ne ocupăm de noi înșine, să ne iubim, să ne amintim că merităm să simțim liniște și echilibru – toate acestea au devenit un lux. Mult prea rar, o femeie se prețuiește pe sine. Are grijă de toți ceilalti, de responsabilități, de obligații și uită de sine , cât mai des cu putință – zi de zi. Dacă meseria nu m-ar obliga să mă uit în oglindă, să fac mișcare, probabil ca aș amâna aceste lucruri nepermis de des, în favoarea celor ce ” trebuie făcute”, sunt convinsă că așa ar fi. Și nu o spun cu mândrie. Uităm adesea că suntem Femei. Uităm să avem grijă de noi – minte, trup și suflet. Mâine împlinesc 44 de ani. Am avut un an atât de plin,încât abia reușeam să respir uneori, alergând mereu, chiar și în weekend. Nu mă plang, îmi place ce fac. Dar dezechilibrul nu e bun, în nicio circumstanță. Azi am decis să fac ceea ce rar se intamplă: să-mi iau o zi libeă. Asta adeseori înseamna să folosesc timpul pentru cei dragi, pentru casă, gradină, îndeletniciri amânate… dar iar uit de mine. Azi e ziua în care nu fac nimic altceva. Relaxarea, întoarcerea către mine, grija față de mine, dialogul interior, eu cu mine, o carte bună, un prânz delicios, frumosul privit cu atenție, calm, cum se cuvine, cât să il simt curgand în mine… toate aceste nu înseamnă egoism. Înseamnă că merităm să spunem cu glas tare uneori : ” azi e despre mine”. Măcar din cand în cand. Și, într-o singură zi din acest an, vă voi spune ” Somn ușor!” în miezul zilei. Pentru că înainte să urc în avion plecând către casă, îmi voi dărui …un pui de somn!

Azi, celebra prezentatoare împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani, iar cu această ocazie îi urăm un sincer la mulți ani!