De când și-a schimbat modul de viață și mai ales de când este căsătorită cu un medic, vedeta de televiziune Andreea Marin a început să susțină nu doar lupta femeilor contra diagnozei cancerului la sân, ci și modul ecologic de trai al oamenilor de peste Prut.

Cine nu o va recunoaște pe Andreea Marin în fotografiile de mai jos, trebuie să știe că vedeta de televiziune și-a făcut, recent, o schimbare de hairstyle, lăsându-și părul scurt de pe o parte laterală a capului. Părul tăiat a fost donat pentru crearea unei peruci care va merge spre o femeie ce a trecut prin chinurile mari ale chimioterapiei.

Mai mult decât atât, alaltăieri, Andreea a îmbrăcat salopeta verde și a devenit, astfel, o susținătoare a traiului verde al românilor. „Soldatul Verde Andreea Marin raportează: În sfârșit, avem și stații de reciclare inteligentă în peste 30 de orașe din țară, nu doar tomberoane diferit colorate. Avem acum la dispoziție stațiile SIGUREC (sigur + ecologic), realizate cu tehnologie high-tech, automatizate, cu norme de igienă de invidiat, care ne oferă siguranța că deșeurile din gospodăria noastră sunt duse direct la fabricile de reciclare și nu la gropile de gunoi”, spune ambasadoarea reciclării.

Vedeta TV încurajează instalarea unei aplicații denumite SIGUREC, pe orice dispozitiv Android sau IOS. Această aplicație îi poate ajuta pe oamenii de peste Prut să cheme colectarea deșeurilor la ei acasă, dacă trăiesc în unul din cele 30 de orașe aflate în vizor. „La final, primești un voucher de reducere la cumpărături sau ai posibilitatea să donezi banii unei cauze în care crezi. Cum care bani? Păi nu știai că deșeurile din gospodăria ta AU VALOARE? Fie că e vorba de sticlă, de hârtie, de plastic sau de doze de aluminiu, toate pot fi transformate prin reciclare în alte obiecte, utile, care se întorc în economie sau chiar în gospodăria ta. Vrei un exemplu? Din 15 pet-uri, se confecționează un tricou! Și cum anume ajuți natura? Îi economisești resursele, care din păcate nu sunt inepuizabile! Și poți deveni Super-Eroul Verde!”, mai adăuga Andreea.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: