Deși i-a adus extrem de multă feicire, a doua sarcină a decurs mult mai complicat pentru Andreea Bănică - motiv în plus pentru ca gravida de 38 de ani să opteze pentru o operație de cezariană. Cântăreața încă se află la clinica privată unde a născut și se află sub supravegherea medicilor.

Andreea Bănică a adus pe lume un fiu! Cei doi se simt minunat

La 2 zile de la venirea pe lume a fiului, Andreea Bănică încă se află la clinică, fiind mereu sub ochii medicilor și asistentelor. Cântăreața încă mai stă la pat, în așteptarea unei recuperări mai rapide.

15036168_10154305819499753_7489859799403592996_n

Fanii nu au lăsat-o nici de această dată, spunându-i să nu dispere și asigurând-o că totul va fi bine. Însăși vedeta stă de una singură în salonul clinicii, trimițându-le fanilor fotografii și chiar o înregistrare video de la spital.

💙 Usor usor ma recuperez !

Posted by Andreea Banica on 17 Noiembrie 2016

Se bucură mult atunci când o vizitează colegii de scenă. Ieri, l-a primit în vizită pe interpretul George, care i-a adus o jucărie moale:

Prieteni dragi in vizita 😘 @georgeofficial.ro

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Despre dificultățile prin care a trecut în timpul celei de-a doua sarcini, Andreea a vorbit chiar cu o seară înainte să se interneze:

„Toată perioada a fost una dificilă, cu stări de rău, arsuri de stomac, dureri în piept și alte simptome specifice. Pe măsură ce au trecut săptămânile, a apărut insuficiența respiratorie, pe care nu am prevăzut-o, pentru că în sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme. Mi s-a întâmplat și să-mi cedeze articulația genunchiului drept și am rămas înțepenită de 3 ori până acum, tot din cauza greutății. În cazul meu a doua sarcină a fost mult mai dificilă. Încerc însă să trec peste momentele dureroase și să mă gândesc că merită din plin și că fericirea care va veni odată cu nașterea va șterge aceste amintiri neplăcute”, spunea gravida.

Stil pentru femeile insarcinate! 👼💙💙💙

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Foto: Facebook, Instagram