Opinia Publică din România este marcată de ceva timp de un mare scandal PRO și CONTRA vaccinării. La acest subiect s-a pronunțat și interpreta Andreea Bănică.

Într-o postare de blog, Andreea Bănică povestește că și-a vaccinat amândoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, și pe Noah Andrei, de 9 luni. Cei mici au fost imunizați atât cu vaccinurile obligatorii, cât și cu cele opționale.

Simt că este datoria mea de mamă, în primul rând, să trag un semnal de alarmă. Atunci când ești persoană publică și știi că poți influența foarte multe persoane care te iau ca reper ai o datorie morală de a te asigura că ceea ce transmiți nu le face rău celor care te urmăresc. Este inadmisibil să îți bați joc de viața unor oameni care au încredere în părerea ta și să riști dreptul la viața al unor persoane deoarece, fără să ai pregătire, îți arogi opinii periculoase”, scrie artista.

„Da, este este adevărat că nu sunt adepta medicamentelor luate la întâmplare, pentru orice durere sau în cantitate foarte mare, însă vaccinul pentru un copilaș mic și neajutorat este o necesitate! Ori de câte ori este nevoie sau observați că ceva nu e în regulă cu puii voștri, consultați un medic!

banica

Mai nou, toți părinții caută pe internet remedii naturale, dar când în joc e viața unui copil nu avem dreptul să ne jucăm cu asta! Îmi e sincer milă de oamenii care au impresia că o compresă cu oțet sau mai știu eu ce poate suplini lipsa unor vaccinuri sau părerea unui medic. Nu lăsați persoane neavenite să influențeze viețile copilașilor voștri! Nu îi credeți! Întrebați-vă „dar de unde știu ei?!”. Copiii noștri sunt cel mai de preț lucru pe acest pământ! Trebuie să îi protejăm și să le asiguram un viitor sănătos! Vaccinați-vă copii pentru toate bolile!”, mai adaugă Andreea Bănică.

„E foarte important în viață să treci prin filtrul tău personal informațiile pe care le auzi și le citești, dar mai important de atât e să le discuți cu un specialist în domeniu, mai ales când e vorba de sănătate. Așa că eu vă îndemn să mergeți și să discutați cu un medic bun înainte de a lua o decizie atât de importantă!!!”, a punctat în final interpreta de peste Prut, mamă a doi copii.

Citește și: Andreea Bănică dă lecții de stil chiar și în vacanță. Învață să faci un turban

Dieta care a ajutat-o pe Andreea Bănică să-și revină rapid în formă după a doua naștere

Andreea Bănică a organizat un botez regesc pentru fiul său. Petrecerea a durat toată noaptea

Distribuie articolul: