Andreea Bănică și Lucian Mitrea au avut ieri parte de o sărbătoare dublă în familia lor: au celebrat aniversarea fiicei și și-au botezat fiul, pentru ca seara să organizeze o petrecere grandioasă la un restaurant de lux din Capitala română.

18268128_10154809863644753_3114317786118285471_n

„Sofia împlinește 8 anișori, iar Noah Andrei va intra în rândul creștinilor. Suntem fericiți și bucuroși să împărtășim cu voi realizările noastre, cele mai frumoase floricele din grădină noastră. Iubim și suntem binecuvântați” – cu asemenea cuvinte și-a început ieri ziua Andreea Bănică.

Sunteti aici?Astazi sarbatorim frumos crestinarea lui Noah Andrei si ziua Sofiei 🌹

Posted by Andreea Banica on 7 Mai 2017

Ce era mai interesant însă abia avea să urmeze. Andrei Noah a fost botezat la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, de către preotul care i-a cununat părinții. Mămica a ținut să nu schimbe o sută de rochii și pe tot parcursul zilei, ba chiar și seara a purtat o singură ținută – una fără decolteu și tăieturi, care i-a fost aleasă de către stilist.

page

La botez a mers și bona micuțului:

bona

După botez, a urmat petrecerea la care au fost invitate în total peste 100 de persoane, preponderent nume sonore din showbizul românesc. Localul a fost ales pe sprânceană – Clubul Diplomaților din București.

Acesta a fost dotat cu o scenă și a oferit și distracții pentru oaspeții mici. Smiley a fost unul dintre artiștii care a încins atmosfera petrecerii.

#baptismNoahAndrei 😇 @iamandreeabanica @adelina.pestritu @ancaciota

A post shared by ADELINA E⚪D⚪A 🎥📷 (@addictedtopestritu) on

Posted by Andreea Banica on 7 Mai 2017

Ptr voi live de la botez

Posted by Andreea Banica on 7 Mai 2017

Foto: Mihai Ionescu, cancan.ro, Facebook, Instagram

Distribuie articolul: