Andreea Balan a acceptat să-i ofere un interviu de suflet lui Cătălin Măruță în noul său podcast. Interpreta a vorbit deschis despre experiența sa de artist, încă din fragedă copilărie, despre lucrurile care au dus la despărțirea Andre, dar și despre viața personală, divorț și problemele de sănătate în urma cărora nu va mai putea duce o sarcină.

Cuvintele care aveau menirea să o ambiționeze în adolescență, au ajuns să o marcheze și să fie luate drept critică pentru tot restul vieții. Relația cu tatăl ei a fost mai dificilă. Acesta era mai dur cu artista: „Dacă nu era așa dur cu mine, eu nu eram ceea ce sunt astăzi”.

La 18 ani a fugit de acasă, după ce s-a terminat Andre a aflat că nu a câștigat nimic, dar și-a iertat tatăl, care pe atunci era impresarul ei. „N-aveam nimic. Am plecat de acasă și m-am mutat la București într-o garsonieră și voiam o decapotabilă. Mi-am luat un Peugeot decapotabil, în rate și vreo trei ani de zile am plătit ratele, care erau mari, și chirie, vreo patru ani am stat într-o garsonieră”.

Este o fire ambițioasă și la 25 de ani, după ce vânduse milioane de discuri, dar era blamată pentru că făcea playback, Andreea a decis să studieze canto, lucru de care este mândră.

În 2019, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac pe masa de operație, după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică, iar după aceea a mai trecut prin trei operații. A realizat  că putea să moară doar când a ajuns acasă.

„Am realizat ce s-a întâmplat abia când am ajuns acasă, la 10 zile, când mi-a țâșnit sângele din operație. A trebuit să ajung din nou la Urgențe. Atunci am realizat. M-au deschis iar, m-au trimis acasă la trei-patru zile. Am ajuns apoi a treia oară la spital și am stat mult: 10-12 zile. A treia oară a fost cel mai greu, m-au deschis atunci a treia oară într-o lună. A durut foarte tare operația, dar și recuperarea. A treia operație m-a doborât psihic. Am avut nevoie de mult timp să-mi revin. Fetele mi-au dat putere, trebuia să trăiesc pentru ele. A fost cea mai mare lecție pentru mine. La 30 și ceva de ani ai impresia că ești invincibil, că moartea este departe. Atunci am realizat că nu pot să fac nimic dacă nu am sănătate”

„Când m-am trezit după anestezie, am zis că refac Andre și am sunat-o pe Antoneasca să refacem trupa. Și am vrut să mă mărit, să fac nuntă. Cred că am avut un șoc, dar nu l-am realizat pe moment. Medicii mi-au spus ce s-a întâmplat, că am făcut embolie amniotică, lichidul în care stă fătul s-a dus în sânge și a provocat un stop cardiac, inima mi s-a oprit pe masă și am fost resuscitată”

Andreea Balan a relatat că l-a iertat pe fostul soț, dar nu a dorit să dezvăluie mai multe detalii deoarece încă se află în procesul de divorț: „Credeam că o să fiu soție toată viața. Nu regret nimic, datorită lui am două fetițe minunate. Ele vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea”.

Interpreta a mai dezvăluit că după cele întâmplate, medicii i-au spus că nu va mai putea avea copii. „Mi-aș dori să mai fiu mamă, dar e greu. Mamă pot să mai fiu numai sub o anumită formă, nu tradițional. Să adopt. Este cea mai mare durere a mea, dar sunt fericită că am doi copii. Nu ar trebui să-l mâniez pe Dumnezeu, trebuie să văd partea plină a paharului, că sunt în viață, că trăiesc, nu au rămas fetițele fără mamă și pot să le ofer o viață mai bună decât cea pe care am avut-o eu și mai stabilă emoțional”.

Mai multe dezvăluiri emoționante află din interviul video de mai jos.

Video: Youtube / Acasa La Maruta

Foto: Andreea Balan