„Evenimentul zilei de sâmbătă (22 aprilie)” - astfel titrează presa de peste Prut botezul Ellei, fetiţa Andreei Bălan şi a lui George Burcea. Pe cât de grandioase au fost pregătirile, pe atât de bine ţinute la secret sunt se pare toate detaliile ceremoniei, părinţii fiind cei care nu au vrut să arate prea multe detalii. Vedeta s-a ocupat îndeaproape de toate amănuntele şi a cerut discreţie maximă, nicio cameră de luat vederi nu a putut ajunge la eveniment.

După modelul nunţii pe care artista a avut-o departe de ochii curioşilor, luna trecută, în America, s-a desfăşurat şi botezul micuţei Ella. MIcuța Ella Maya a fost creştinată la o biserică din București, iar petrecerea cu mult fast s-a ținut la Palatului Bragadiru.

Andreea Bălan pune la cale botezul Ellei-Maya! Micuța a împlinit jumătate de an (FOTO)

andreea tort

andreea-balan4

andreea-balan-copila-botez

Blondina nu a permis accesul reprezentanţilor presei, nici măcar a celor din trustul la care solista este angajată. Cântăreaţa a subliniat că vrea o petrecere de creştinare cu uşile închise şi departe de ochii curioşilor, de care s-a ocupat o firmă de organizare, iubitul şi mama ei, şi la care au luat parte în jur de 80 de invitaţi, rude şi prieteni apropiaţi, care s-au bucurat alături de cei doi proaspeţi însurăţei şi fetiţa lor în vârstă de şase luni.

andreea-balan9

banica 1

De la evenimentu nu a lipsit fosta colegă de trupă, Andreea Antonescu, dar și colegi de scenă, precum Andreea Bănică. Ambele au optat pentru ținute de culoare închisă, foarte elegante.

andreea-antonescu

andreeabanicatinutabotez

Foto: Facebook.com, click.ro, cancan.ro

Citește și: Nuntă la asfințit! Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele pe o plajă din California