Proaspăt întorși din călătoria de nuntă pe care au făcut-o în California, Andreea Bălan și George Burcea stabilesc ultimele detalii cu privire la botezul fetiței lor. Micuța Ella-Maya a împlinit jumătate de an chiar în acest weekend, iar după sărbătoarea Învierii urmează să fie încreștinată.

Duminică, Andreea a ținut să-și informeze fanii virtuali că are fetiță mare deja, Ella-Maya împlinind 6 luni de când a venit pe lume. Artista a publicat și câteva poze cu micuța, chipul căreia este în continuare ascuns în fotografii.

„Au trecut 6 luni magice de când suntem cei 3 muschetari! A venit, ne-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, ne-a împlinit sufletește și zi de zi ne face foarte fericiți! La mulți ani, Ella-Maya!”, comunica vedeta.

17799075_10155917200872646_2913917307144959893_n

Fetița interpretei urmează să fie încreștinată în prima sâmbătă de după Paște, petrecerea de după urmând să aibă loc la Palatul Bragadiru din Bucureşti. La sărbătoare vor fi invitate circa 70 de persoane – preponderent nume sonore din showbizul românesc. După botez, mirii își vor oficializa relația la Starea Civilă.

Presa de peste Prut anunță că după botezul organizat de Andreea Bălan, alte două vedete din România planifică să-și încreștineze micuții. Este vorba despre Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică.

Ieri am implinit 4 lunite 😜🎉🎊🎁 #noahandrei#noah

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Foto: Instagram, Facebook.com

Distribuie articolul: