Are cei mai mari pomeţi din lume pe care i-a obţinut cu ajutorul intervenţiilor estetice! Anastasia Pokreshchuk, un model originar din Ucraina, care atrage toate privire oriunde nu s-ar duce. Mulți cred că aceasta arată ciudat, dar Anastasia spune că este îndrăgostită de imaginea ei. 

Are 30 de ani şi deja e dependentă de operaţiile estetice. Şi-a făcut mai multe intervenţii la nivelul chipului, la frunte, la buze, dar pomeţii sunt preferaţii ei. Acolo a insistat şi i-a transformat radical. Ea declara acum ceva vreme: „După ce m-am injectat şi am văzut cum mi se schimbă pomeţii, m-am îndrăgostit de ei. Înţeleg că pentru mulţi arată ciudat, însă pe mine nu mă deranjează”, scrie dailystar.co.uk.

Pe reţelele de socializare face deja furori, peste 200.000 de persoane o urmăresc. Mulţi o critică pentru felul în care arată, alţii o complimentează. Ea nu s-a ferit şi a dezvăluit tuturor cum arăta înainte de operaţiile estetice, la 18 ani.

Anastasia Pokreshchuk nu are de gând să renunţe la operaţiile estetice, vrea să îşi mărească şi sânii şi să îşi facă pomeţii şi mai mari.

Distribuie articolul: