Egor Kreed încă din primele zile ale popularității sale a fost considerat unul dintre cel mai sexy cântăreți din Rusia. Dar cum să nu fie așa? Un bărbat blond, cu sprâncene aranjate, cu niște dinți albi și desigur zâmbet cuceritor. Cu aspectul lui, dar și cu vocea a reușit să cucerească admiratoarele din toată lumea. Ce s-a schimbat acum? 


Totuși, la un moment dat, interpretul a decis să fie mai brutal în piesele lui, dar și să experimenteze atât cu personalitatea, cât și cu aspectul său. 

Unghiile vopsite în culori diferite, părul într-o altă nuanță decât cea cu care ne-a obișnuit, mai exact, un negru aprins, Kreed părea mai mult, un „Emo” rebel. După toate aceste experimente a decis într-un final să revină la aspectul lui. A reușit să readucă blondul înapoi, dar nu și pomeții, care evidențiați.


Aceste mici, dar importante detalii, n-au putut fi returnate atât de ușor. Silueta subțire și pomeții bine definiți nu mai sunt aceiași.


Într-un colaj recent de pe rețelele sociale, Egor Kreed a apărut în fața publicului într-o formă mai neobișnuită: ochi ușor umflați, vânătăi sub ochi și obraji masivi.

„Kreed nu este același”

„A mâncat bine, aici nu va spune nimic”

„Da ce, a dormit o săptămână și s-a trezit beat?”
, au scris fanii în comentarii, uimiți de noua apariție al lui Kreed.

Voi ce părere aveți?

Sursa: popcake.tv
Foto: instagram/Egor

Distribuie articolul: