Anastasia Lazariuc se lauda cu un corp de suplu chiar dacă are 63 de ani. Interpreta nu a avut niciodată probleme cu kilogramele în plus și nici nu face eforturi prea mari pentru ași menține silueta

Vedeta a mai povestit că nu a ținut o dieta anume, însă consumă morcovi în cantități mari și că asta ar fi secretul ei.

„Dietă nu am ţinut niciodată. Post, da. Aşa m-a învăţat mama. Eu nu am reuşit să ţin cap-coadă un post. Dar când vreau să mai slăbesc, asta fac. Pe vremuri, când era Ileana la mine şi deschidea frigiderul, cădeau morcovii şi îmi striga că nu are ce să mănânce la mine. Acum se întâmpla asta când mă duc eu la ea și deschid frigiderul”, a declarat Anastasia Lazariuc într-o emisiune TV.

Iată care sunt beneficiile consumului de morcov crud:

Morcovul este un aliat de încredere în curele de slăbire. Nu are multe calorii (42/100 gr.), ajută la păstrarea unui sistem imunitar rezistent, datorită betacarotenului, unul dintre cei mai puternici antioxidanți și protejează împotriva radicalilor liberi. Ca să te bucuri de vitaminele din morcov, unele studii recomandă ca morcovul să fie fiert înainte. Se pare că organismul asimilează mai bine betacarotenul din morcov când este gătit. Mai mult, cel mai bine este ca morcovii să fie fierți întregi, abia apoi tăiați pentru a păstra toate vitaminele.

Morcovii au fost folosiți dintotdeauna în combinații pentru creme de față și de mâini, folosite împotriva ridurilor, dar și pentru a reduce din vizibilitatea unor cicatrici în urma arsurilor, eczemelor, furunculelor. De altfel, morcovul se pune direct pe rana proaspătă acolo unde este cazul, iar măștile pentru față cu morcov crud sunt recunoscute ca fiind printre cele mai răcoroase și benefice. Un consum regulat de morcov ajută în păstrarea unei epiderme sănătoase și strălucitoare. Consumul regulat nu trebuie să se confunde cu supra doza, căci este foarte posibil ca pielea să prindă o vagă culoare de portocaliu.

Citește și: Anastasia Lazariuc: „Poate, cândva, voi reveni la Chișinău să mă liniștesc, alături de prietenii mei”

Distribuie articolul: