Ne aflăm într-o perioadă delicată din punct de vedere emoțional. Suntem izolați de cei dragi, iar frica de infectare cu COVID-19 cu siguranță i-a împânzit pe mulți. În această perioadă nu ne rămâne decât să fim precauți și optimiști. 

Anastasia Fotachi a împărtășit cu urmăritorii săi câteva sfaturi după care se ghidează mereu și mai ales în aceste momente.

„Cel mai actual subiect în ziua de zi cu zi este gândirea pozitivă! Însă cred că ar trebui să gândiți întotdeauna pozitiv! Pentru că gândurile negative atrag energia negativă, și invers. Astăzi am să vă vorbesc despre reguli pe care le urmez eu.” 

1. Nu te ascunde de negativ. Nu este nimic mai dăunător decât ignorarea experiențelor tale negative. Dar nici nu ar trebui să renunți la ele.

2. Învață să te bucuri de lucruri simple. Dacă crezi că vei fi fericit doar atunci când vei deveni milionar, atunci viața va trece și vei rămâne nefericit. Bucură-te de ceea ce ai la moment!

3. Caută oportunități. Este imposibil să trăiești fără să greșești și fără să ai probleme. Consideră ca pe ceva normal, deoarece în timp ce trăiești, mereu vei avea probleme.

4. Comunică cu oameni pozitivi. Astfel de oameni te vor umple de forță de viață. Dar oameni răzbunători și simțitori, care văd negativul în orice și le place să spele oasele celorlalți – dimpotrivă, îți elimină multă energie și tu însuți devii așa!

5. Dacă nu poți schimba situația, schimbă-ți atitudinea față de aceasta! Functioneaza! Întotdeauna căută plusuri în orice, indiferent ce se întâmplă!

6. Gândul este material! Și acest lucru nu este deloc magic. Dacă te stabilești pentru negativ, atunci trăiești așa – nu ai energie, nu reușești, există doar eșecuri în jur … pentru că ai fost deja programat la asta și nici nu ai încercat să schimbi cursul negativ al circumstanțelor.

Chiar și în situații dificile păstrați pozitivul din voi și totul va fi mult mai ușor!

„Ce reguli urmați voi? Mă voi bucura dacă împărtășiți regulile dvs. în comentarii, pentru a-i ajuta și pe ceilalți. Ați dori ca toți oamenii să fie mai amabili și mai pozitivi”, și-a întrebat Anastasia urmăritorii.

Citește și: Anastasia Fotachi, despre hate și cum îi face față: „A fost greu… comentarii răutăcioase, zvonuri urâte și înjurături”

Distribuie articolul: