Mediul online e atât de divers încât hate-ul nu mai este de mult timp un fenomen care să trezească mirare. Modelul de la noi, Anastasia Fotachi știe și ea, din propria experiență, cum e să fii expus zilnic la comentarii răutăcioase și doze considerabile de negativism în mediul online. Despre cum a devenit Anastasia, jertfa hate-ului online, a povestit chiar ea într-o postare de pe Instagram.

E frumoasă, are mulți admiratori, iar mai nou și un iubit care aproape că o poartă pe palme, așa Anastasia Fotachi a devenit ținta invidioșilor. Hate-ul se întrece cu comentariile frumoase și de la început, Anastasia nu prea știa cum să-l treacă cu vederea.

„Cum reacționez la hate-ul pe care îl primesc?”, își începe modelul, textul din postare.

„A fost foarte greu la începutul carierei mele. Primeam foarte multe comentarii răutăcioase, zvonuri urâte și înjurături neplăcute, care mă atingeau foarte tare. Uneori mă gândeam că acestă cariera de model nu este a mea, de aceasta și primesc atât de mult negativ asupra mea.

La început am încercat să lupt cu aceste comentarii, răspunzând în același mod ca și haterii. Îmi era foarte trist că lumea nu se poate bucura pentru succesul meu împreună cu mine”, mărturisește ea.

Modelul a ajuns în momentul să accepte hate-ul și chiar să învețe niște lecții datorită acestuia, după ce a realizat că, chiar și vedetele de talie internațională nu au garanții împotriva acestui fenomen răutăcios.

„Mai târziu am înțeles că, simpla idee că altul are succes, îl face să îl urască chiar dacă nu îl cunoaște. Am înțeles ca chiar și cele mai populare vedete ca: Selena Gomez, Kendal Jenner și altele la fel se confruntă zi de zi cu hateri.

De aceea accept hate-ul în partea mea. Deseori nici nu le mai atrag atenția, dar zâmbesc și merg mai departe. La moment primesc mai multe mesaje și comentarii pozitive decât negative, ceea ce mă face să merg mai departe și să vă bucur cu noi proiecte”, scrie ea.

Așa că, în prezent, Anastasia, chiar și în mesajele răutăcioasă vede un imbold și oportunitate de a deveni mai bună, de a tinde spre o altă etapă.

„Am înțeles una, că și din comentariile haterilor pot să primesc niște sfaturi prețioase, ce mă vor face să cresc și să tind spre orizonturi noi❤️”, spune ea.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: