Ana Cernicova și Amelia Uzun -un duet carismatic și foarte îndrăgit de public. Ambele sunt frumoase și talentate, iar când încep a cânta atmosfera se încarcă cu o energie cu totul specială. Ana Cernicova a povesitit mai multe despre duetul mamă-fiică, pe scenă și acasă, într-o nouă ediție a Revistei Fashion VIP. 

Soprana Ana Cernicova spune că duetul cu fiica ei Amelia face doar ca, conexiunea dintre acestea să fie una și mai strânsă,iar așa cum o înțelege Amelia puțini pot să o facă.

„Fiica mea mă înțelege mai bine ca oricine, deoarece a simțit pe pielea ei cât este de grea și frumoasă este această meserie. Pe de altă parte, doar un artist poate înțelege un alt artist. Nu am impus-o niciodată să cânte, Amelia o face din plăcere. Iar acest duet mamă- fiică ne unește și mai mult”, povestește Ana Cernicova despre duetul cu fiica.

Ana Cernicova pe lângă faptul că este colega de scenă a Ameliei, aceasta este în primul rând mamă. Iar artista recunoaște că se consideră o mamă bună.

„Pot să mă consider o mamă bună. În fiecare zi încerc să o învăț pe Amelia doar lucruri frumoase, o ajut să facă diferența între bine și rău, să cunoască și să înțeleagă această lume, care nu este întotdeauna blândă cu noi. Mi-aș dori ca ea să se descurce în viață, să știe cum să facă față dificultăților. Prefer să nu cert – dar să discut. Împreună cu Amelia ne distrăm, cântăm, dansăm, ne jucăm. Deseori redescopăr copilul din mine datorită ei. Îi ofer Ameliei toată dragostea mea. Cu ea mă simt mai tânără, mai veselă și tot fiica mea Amelia mă face să fiu cea mai fericită”, recunoaște interpreta.

Amelia, chiar dacă are o vârstă destul de fragetă, este un copil de la care ai ce învăța, fiind o fire foarte înțeleaptă și responsabilă.

„Admir inocența ei, bunătatea. Amelia este foarte înțeleaptă și responsabilă. Observ că fiica mea este grijulie, chiar dacă este încă mică. Ea nu este deloc egoistă, deși este singurul copil. Chiar dacă este fiica mea și bineînțeles pot fi subiectivă, pot afirma însă cu certitudine că Amelia este un copil deosebit, pe care îl admir și îl iubesc din tot sufletul”, spune Ana Cernicova despre Amelia.

Pe Ana Cernicova ne-am obișnuit să o ascultăm interpretând operă, dar puțini știu că atunci când nu este în fața publicului aceasta fredonează…muzică comercilă.

„De obicei cânt tot! Îmi plac toate genurile de muzică. Uneori devin nostalgică și ascult cântecele pe care le îndrăgeam în copilărie, adolescență. De asemenea, în casă sau în mașină obișnuiesc să fredonez așa-zisa muzică comercială, care este acum în trend”, recunoaște soprana. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#friends ❤️ @annemarie @marshmellomusic @amelia.uzun

Публикация от Ana Cernicova (@anacernicova)

Citiți interviul cu Ana Cernicova integral în ultimul număr al revistei Fashion VIP, care poate fi deja găsit în chioșcuri.