Ana Cernicova, una dintre cele mai cunoscute soprane din țară, a povestit în cadrul unui podcast despre una dintre cele mai grele și frumoase perioade din viață. Tânăra, a rămas însărcinată la nici 18 ani. Soprana, a declarat ca această perioadă a fost una deloc ușoară.

Ana a mărturisit că în primele 3 luni de sarcină, a slăbit cu 10 kg, din cauza unei toxicoză severe. Tot ce mânca nu se asimila de organism. Dar în pofida acestui fapt, tânăra a reușit să câștige un concurs muzical internațional. Această victorie i-a fost dedicată micuței sale din burtă.

Ana mai spune că avea o burtă atât de mare, încât medicii erau convinși că poartă gemeni. Din cauza burticii, soprana se mișca mai greu și îi era destul de dificil să rămână activă.

Cât despre naștere, Ana își aduce aminte cu durere de aceste momente. Travaliul a durat practic două zile, și nici medicul nu a ajutat-o, alături i-a fost doar moașa.

„În momentul în care trebuia să nasc eu nu mai aveam deja deloc forțe, nu puteam nici ochii să-i deschis. În schimb, după ce am născut, nuștiu de unde aveam forțe, acel copil micuț și frumos mi-a dat atâta energie și bucurie, că m-am trezit”, a povestit Ana Cernicova.

Fiica Amelia este fructul iubirii dintre Ana Cernicova și interpretul Valentin Uzun. Cuplul s-a despărțit când micuța avea doar 3 ani.

 

Distribuie articolul: