Nu ne-am dat exact seama când fetița în rochiță cu buline care-l aștepta pe Ghiță la portiță s-a transformat într-o domnișoară matură, îndrăzneață cu cel puțin la fel de mult talent ca înainte. Cleopatra Stratan trece încrezută prin valurile schimbărilor și iese învingătoare! Iar acum artista în vârstă de 17 ani pe lângă faptul că se ocupă intens de creșterea sa profesională a anunțat că este implicată într-o poveste de dragoste. Noi, așa cum demult nu am mai făcut vre-un interviu cu Cleopatra Stratan am zis că acum este momentul oportun și am invitat-o la un episod de Live Instagram. Ce ne-a ieșit vezi mai jos. 

3 ani, o rochiță îmbulinată, valiza și ochelarii – imaginea iconică a Cleopatrei Stratan. Dar cât de confortabil se simte artista cu această imagine peste ani buni de zile și cât de ușor i-a fost să-i arate publicului că nu mai e mica Cleopatra ce cântă „Ghiță”, ne-a povestit chiar ea.

„Amprenta pe care mi-am pus-o atunci nu o să o dau niciodată la o parte, este o amprentă de care mă mândresc și de care nu vreau să scap. Inocența mereu am păstrat-o chiar dacă am abordat diverse stiluri (și mai sexy și mai provocatoare), ceea ce am făcut a fost să-mi modernizez stilul nu să scap de imaginea din trecut.

„Chiar dacă a fost o pauză muzicală de 12 ani, mi-am dat seama că revenirea perfectă la timpul potrivit o să vină atunci când o să trebuiască și cumva soarta a făcut să mă apropii de studiu în acel an, să mă gândesc la o piesă de relansare… noi niciodată nu am știut când o să fie relansarea aceasta, dar mereu ziceam că dacă facem o relansare, trebuie să fie bună, să fie bombă!”, își amintește Cleopatra.

„Sigur că eram conștientă că succesul pe care l-am avut la „Ghiță” s-ar putea să nu-l mai am, tot ce s-a întâmplat în anul ăla…, toată nebunia cu „Ghiță” a rămas ceva unic, atunci, în trecut.”

„Relansarea „Te las cu inima”  în 2018… Oamenii cu care am colaborat cumva au influențat foarte mult la relansarea mea și de aici a început tot. Vârsta de 15 ani, anul la care am lansat piesa, mediul potrivit, la momentul potrivit, cu piesa potrivită, la vârsta potrivită – totul a fost ca într-un puzzle. Nu știu dacă impactul era să fie la fel dacă o făceam cu doi ani înainte sau poate mai târziu, atunci cumva s-au unit stelele. Nu-mi pare rău că am făcut-o după 12 ani, nu-mi pare rău că n-am făcut-o mai devreme. Nu regret nimic ce s-a întâmplat în viața mea, nici de bine nici de rău, sunt niște lecții care mă formează și-mi călesc cumva și caracterul și viața și sunt niște chestii cu care urc și progresez”, povestește Cleopatra despre revenirea sa.

La fel de deschis precum vorbește despre carieră poate vorbi și despre relația cu Eward Sanda, pe care într-un sfârșit a decis să o facă publică. Cei doi tineri acum nu mai sunt uniți doar de muzică, dar și de un puternic sentiment de dragoste. Poate cineva se aștepta mai puțin, iar altcineva mai mult, dar acum oficial – Cleopatra Stratan și interpetul din România Edward Sanda sunt împreună nu doar în videoclipuri, dar și în realitate!

„Totul s-a întâmplat treptat. Noi ne știam deja de vreo doi ani, am tot colaborat strict muzical, am fost prieteni foarte buni, am lucrat la piese împreună. Dar pe măsură ce am început să lucrăm împreună ne-am dat seama că noi semănăm foarte mult la suflete, ne înțelegem foarte bine, avem o conexiune și o chimie extraordinară și ne-am dat seama că noi suntem și avem ceea ce ne trebuie unul altuia, spune Cleopatra.

„Mă bucur foarte mult că chiar și la distanță menținem chimia asta și legătura foarte puternică.”

„Urmează să vină el la Chișinău pentru că avem un videoclip de lansat și așteptăm să se mai slăbească restricțiile ca să nu stea în carantină, să poată să vină liber.”

 Cât despre reacția părinților, Cleopatra recunoaște că nu i-a fost foarte dificil să le spună că ea și Edward sunt un cuplu, ba mai mult, totul s-a întâmplat absolut firesc și natural.

„Părinții mei au reacționat așa cum ar trebui în mod normal să reacționeze niște părinți atunci când fiica sau fiul anunță că are un prieten/prietenă. Noi l-am cunoscut pe Edward cumva cu toții împreună. Tata lucrează cu el și am mai colaborat. Totul a fost foarte firesc, din motivul ăsta m-am bucurat foarte mult pentru că tata e și protector ( normal ca și orice tată pentru fiica lui)  dar mă bucur că el a văzut asta ca ceva firesc, normal, iarăși – la timpul potrivit. Părinții mei sunt fericiți la fel ca și mine, spune ea.

Vorbă după vorbă, am ajuns să discutăm despre relația tată-fiică. Iar la acest capitol Cleopatra recunoaște că, conexiunea pe care o simte cu tatăl ei, Pavel Stratan este una enormă.

„Eu de când îl știu pe tata noi suntem foarte apropiați, foarte legați și eu iubirea pe care o am pentru tata este inexplicabilă și nemărginită. Mai ales că noi suntem, nu știu cum să zic… eu sunt parte din el și el e parte din mine”, recunoaște Cleopatra.

„Eu sunt parte din el și el e parte din mine.”

Apropos, trebuie să-ți amintim că această discuție o poți urmări și în format video, iar dacă dorești să-ți continui lectura glisează mai jos.

„Dedicarea pe care a avut-o de-a lungul timpului, de-a lungul creșterii mele a fost una enormă. Am învățat de la el  și aici nu mă refer la strict profesional/artistic. Mă refer chiar și la caracter, baza și caracterul meu s-a format practic de la el. De aia zic că eu sunt foarte atașată de tata pentru că noi am lucrat foarte mult împreună,și chiar când făceam absolut orice tata era lângă mine. Eu pentru el sunt o comoară neprețuită și el pentru mine la fel și cred că din motivul acesta eu îl simt pe tata din priviri”, povestește Cleopatra.

O fire artistică în tot sensul cuvântului, dar tot ce face Cleopatra nu se rezumă doar la muzică, dar și la teatru. Da, la teatru, iar dacă erai curios despre studiile pe care dorește să le facă după liceu află că acestea vor ține indubitabil de arta teatrală.

„După școală vreau să plec la facultate, la București și anume în direcția teatrului pentru că-mi place foarte mult. Mi-am dat seama că teatrul face parte din mine și că vreau să continui pe direcția asta, dar nu vreau să mă axez doar pe teatru pentru că nu o să mă las niciodată de muzică. Eu fiind din domeniul artistic care mă ocup și simt că teatrul cu muzica se îmbină foarte bine am zis că o să-mi trebuiască și-mi place foarte mult, simt că și teatrul a ocupat un loc destul de important în sufletul meu. Va fi un nou nivel în viața mea în care voi descoperi lucruri noi. E o altfel de poartă pentru mine”, a povestit Cleopatra

Sursa foto & video: Instagram & Youtube