Ştim deja că Ducesa de Cambridge este furioasă din cauza articolului despre ea, denumit Catherine the Great şi publicat, recent, în prestigioasa revistă britanică Tatler.

Articolul se voia o descriere sinceră şi inedită a celei care va deveni, într-o zi, regină. Informaţiile din culise, cum că soţia lui William are şi o faţă nemiloasă, focusată pe marele premiu, viitorul titlu de regină, n-au pus-o chiar într-o lumină favorabilă. O altă informaţie din cauza căreia Kate este furioasă susţine că aceasta a slăbit dramatic deoarece nu mai face faţă volumului de muncă cu care a rămas după ce Meghan şi Harry au părăsit palatul.

Prinţul William şi Kate Middleton au acţionat, deja, în instanţă această publicaţie, după ce Palatul Buckingham a criticat vehement acest articol, considerându-l fals de la cap la coadă.

Însă Kate Middleton este dezamăgită în special din cauza redactorului-şef al revistei, Richard Dennen, acesta fiind un prieten apropiat al acesteia încă din vremurile studenţiei ei de la Universitatea St. Andrews, amic cu care Kate a şi mers în vacanţă de două ori.

Kate şi Richard au fost colegi la un curs de istorie, ba chiar au mers în vacanţă în Franţa, în anul 2004, când Kate şi William erau despărţiţi.

Ei bine, ducesa este şi mai supărată de reacţia fostului ei prieten la cererea casei regale de a scoate acest articol de pe pagina de Internet a publicaţiei. Richard Dennen a declarat că susţine acest articol şi pe autoarea lui, jurnalista Anna Pasternak.

Distribuie articolul: