După ce zeci de persoane publice și-au declarat susținerea pentru „Run Pink Moldova” - cursa de alergare în sprijinul femeilor care luptă împotriva cancerului la sân, și Ambasadoarele Regatului Unit, dar și a Italiei în Republica Moldova au anunțat participarea la acest eveniment. Mesajul a fost făcut public astăzi, pe rețelele de socializare.


Valeria Biagiotti, Ambasadoarea Italiei în RM și Lucy Joyce, Ambasadoarea Regatului Unit în RM au anunțat astăzi că vor fi parte a marii familii „Run Pink Moldova”. Pe 14 mai vor alerga împreună cu cei care își doresc să contribuie la salvarea unor vieți și să fie alături de femeile bolnave de cancer mamar.

Mai mult, ambasadoare au îndemnat oamenii ca să se alăture evenimentului și să le urmeze inițiativa, iar dumică să nu ezite șansa de a fi părtașii unei cauze nobile.

Citește și: Tatiana Heghea și soțul ei vor alerga duminică la Maratonul Run Pink Moldova

Cei care se mai gândesc să participe, o pot face. Aveți 2 opțiuni pentru bilete:

Standart ticket – 120 lei
Group ticket – 330 lei (pentru 3 persoane)
Group ticket – 500 lei (pentru 5 persoane)
Copii sub 7 ani au intrarea gratuită.

*Biletele în ziua evenimentului vor fi de 150 lei.

Banii adunați în urma vânzării biletelor vor fi donați pentru fabricarea perucilor care sunt distribuite gratuit femeilor ce înfruntă cancerul. Tot la acest eveniment poți dona cosița ta. Run Pink pentru că îți pasă!

Foto: captură video