Ne-am propus să te distrezi la maxim la Aniversare în Pijamale – pentru aceasta buna dispoziție nu va pleca de la tine pe tot parcursul evenimentului. Atenție ce pijama îmbraci, noi am schimbat macazul, iar tendințele la 8 ani sunt cu infinit de voie bună: prezentatorii acestei ediții de pijamale sunt faimoșii Comedy Zebra Show!

Prinde biletele de pe iTicket.md

Celebri prin filmulețe lor cu mult umor, prin participarea la show-ul iUmor și prin ultima lor realizare – o ironizare perfectă a tuturor momentelor de la o nuntă moldovenească – cei de la Comedy Zebra show ne promit distracție și mult râs și de această dată. Vor aduce în scenă momente epice din familiile noastre, din viața femeilor și din problemele foarte „grave” cu care acestea se confruntă.

Vezi neapărat: Parodie Comedy Zebra Show despre nunta moldovenească: „Șî ne-am înțeles cu cuscra să punem câte 2000” (Video)

Prinde biletele de pe iTicket.md

Vedeți detalii despre cauza de caritate a evenimentului: Donează pijamaua veche la Aniversare în Pijamale. Cauza nobilă pentru care vom organiza și o tombolă cu premii

Partenerii evenimentului: Backstage Music HallCasa Rinaldi in MoldovaShiro Massage Home & OfficeUnofficial: Daria roomSalon Adriana LucciEquilibra MoldovaIvatherm Republica MoldovaPapioane Chico StyleFit MamiAntos cosmetică naturală7 Spice -Brutărie şi Patiserie, MilliTex – Lenjerie de pat și produse textile pentru casă