Duminică, în data de 11 iulie, avem alegeri parlamentare. Mai mulți vloggeri și actori de la noi au promovat, cum au putut ei mai bine, adică prin artă, participarea la vot. Comedy Zebra Show, Banca de Bancuri și Zero doi, au fost câteva dintre proiectele, care au venit cu mesaje despre importanța votului. 

Comedy Zebra Show în colaborare cu Pasha Parfeni și susținuți de UNDP Moldova au organizat campania „Dă-i la vot”. Aceștia au susținut concerte în mai multe localități din Moldova și au explicat cetățenilor importanța de a-și face alegerea. 

Banca de Bancuri a venit recent cu un filmuleț prin care la fel promovează participarea la vot:

„Ți-ai pregătit hainele pentru a merge la votare? Fie că te afli în țară sau peste hotare, te îndemn să ieși la vot în ziua de 11 iulie.
Înțelegem că urmăritorii noștri au diferite preferințe electorale, de aceea rugăm respectuos să evitați „discuțiile aprinse prin comentarii”. Îndemnul nostru este unul civic și onest: mergem la votare la cea mai apropiată secție de votare!” a fost mesajul proiectului.

Și actorul Cătălin Lungu îndemnă pe toată lumea să nu își piardă speranța și să voteze duminică pentru un viitor mai bun.

„1 noiembrie ne-am mobilizat. Mai încercam o dată?”.

Sursa video: Facebook.com 

Echipa EA.md vă îndeamnă să nu fiți indiferenți și să mergeți în data de 11 iulie la vot!