Cu puțin efort și planificare poți readuce energia și pasiunea în dormitorul vostru, spune Dr. Dorree Lynn, specialist în relații de cuplu.

Iată 5 trucuri sexuale pentru a alunga monotonia din căsnicia ta:

1. Întâlniri romantice din nou

Nopțile romantice sunt obligatorii. În mijlocul săptămânii, îmbrăcați-vă ca și cum v-ați vedea prima oară, ieșiți împreună la restaurat – iar discuțiile despre ipotecă, părinți bolnavi și programul copiilor la fotbal sunt strict interzise. Scopul vostru să vă cunoașteți reciproc, din nou, din punct de vedere romantic.

2. Mergeți în vacanță

Întrerupeți rutina și, dacă se poate, mergeți într-o vacanță. Dacă nu aveți bani, măcar mergeți la o plimbare lungă împreună, ieșiți la un restaurant ori vizitați un muzeu; orice activitate care vă place și pe care o faceți împreună vă va ajuta. Întărește legăturile dintre voi.

3 Încercați ceva nou

Deveniți aventuroși în pat. Încercați noi poziții, jucării, fantezii.

4 Spune-i că îl dorești

Comunicarea este obligatorie în orice relație de cuplu de succes. În cazul în care iubitul tău nu este mentalist și poate citi gândurile, spune-i sau arată-i ce ai nevoie sau dorești în pat ori în afara lui.

5 Preludiul începe de dimineață

Lucruri precum „Te iubesc” spuse de dimineață, la micul dejun, un sms cu „Mă gândesc la tine” în mijlocul zilei ori prepararea cinei preferate a jumătății tale sunt emoționante. Toate intră în categoria preludiului. Pentru o noapte senzuală ai grijă să incluzi toate aceste lucruri esențiale în arsenalul tău.

Sursa: sheknows.com

Citește și: 8 lucruri pe care ar trebui să înceteze să le facă o femeie căsătorită „Încetați să fiți doar „mamă”, căci sunteți și „soție”

Distribuie articolul: