Femeia de afaceri Alla Vengher și-a început săptămâna cu un mesaj de motivare pentru bărbații care ar trebui să învețe să le dea mai multă atenție  femeilor din dreapta lor.

La ai săi 44 de ani, Alla Vengher știe cum nu se poate mai bine cum ar trebui să arate o femeie împlinită.

„Noi, femeile sunem atât de diferite, dar în același timp atât de mult semănăm între noi. Noi zâmbim atunci când vrem să plângem și plângem când suntem gata să strigăm de fericire. Uneori ne dedicăm necondiționat, cu abnegație la tot ce ne-a devenit scump, fie asta familie, lucru sau persoana iubită. Tot ce ne înconjoară, își găsește adevăratul sens pentru care suntem gata pentru orice. Deși suntem greu de înțeles, chiar dacă avem o rafală de emoții contradictorii, iar logica noastră feminină înnebunește e imposibil să nu fim admirate. Bărbaților, începeți dimineața de luni cu blândele cuvinte: „Ești minunată!” și vei avea garantat o săptămână plină de victorii! Credeți-mă!”

Anterior Alla Vengher a declarat pentru VipMagazin că femeile sunt nevoite să demonstreze, uneori, că nu sunt inferioare bărbaţilor. Mai ales în afaceri, unde femeile trebuie să respecte regulile jocului, fără excepţii şi să uite de noţiunile „bărbat-femeie”. În business acestea nu există. Dacă nu ţii cont de asta, eşti „mâncată” pe loc.
 Femeile trebuie să reuşească peste tot – aşa se pare. Să aibă grijă de casă, să gătească ceva gustos, să acorde grija cuvenită copiilor, persoanei iubite, şi pentru afaceri să aibă timp. Cred, totuşi, că un „domeniu” din cele menţionate are de suferit. Important e să te simţi confortabil şi să nu cultivi în viaţă una sau altă „ramură”. Cu cât ai mai puţin timp liber, cu atât mai bine le reuşeşti pe toate!

Distribuie articolul: