Parlamentul Republicii Moldova a trimis o delegație la ceremonia de reculegere a Regelui Mihai. Corina Fusu, Alina Zotea, Adrian Candu, dar și Valeriu Munteanu au fost doar câțiva dintre membrii ce au participat la funeraliile ultimului Monarh a României.

Astăzi, Regele Mihai va ajunge pentru ultima dată acasă, în România. S-a anunțat că la înmormântare vor participă mai multe capete încoronate. Este vorba despre fosta Regina a Spaniei-Sofia, fosta regină a Greciei, Anne-Marie, prințul Charles al Marii Britanii, dar și zeci de reprezentanți ai marilor familii nobiliare europene.

Republica Moldova a fost reprezentată de o delegație din Parlament, printre care deputata Alina Zotea și Corina Fusu. 

Cele două au avut o prezentă sobră și elegantă așa cum se cuvine la un astfel de eveniment.

Se spună că nu există un dress code pentru a asista la o înmormântare, dar există câteva sfaturi legate de înfățișare. Vestimentația poate fi una de zi însă în culori sobre.

Astfel, doamnele pot purta o rochie de culoare închisă. Eleganța simplă este întotdeauna o bună alegere. Pălăriile se pot purta la ceremonii mari sau la cele formale. Tocurile nu trebuie să fie înalte pentru că va fi dificil să mergeți prin iarba de la cimitir, notează Bunele-maniere.com

Bărbații pot purta un costum negru cu o cămașă simplă. Nu este recomandată cravata în culori țipătoare, mai degrabă alegeți una neagră sau de culoare închisă. Domnii din parlamentul țării au respectat și ei aceste reguli.

Sursa foto: facebook.com

Distribuie articolul: