De câteva luni bune se tot vehiculează că Brad Pitt ar fi într-o relație cu Alia Shawkat, o actriță cu 25 de ani mai tânără decât el. Cei doi nu au oferit până acum niciun comentariu la acest subiect, dar iată că Alia a decis să rupă tăcerea. 

Dacă e să credem zvonurilor, atunci Alia și Brad ar fi într-o relație amoroasă de câteva luni deja. Aceștia au fost nu o singură dată surprinși împreună, după care mulți au crezut că pe cei doi îi leagă mai mult decât o simplă prietenie.

Vezi și: Zvonul momentului: Brad Pitt se iubește cu o actriță, cu 25 de ani mai tânără decât el (Foto) 

Alia însă susține cu vehemență că pe ei nu i-ar lega nimic mai mult decât o strânsă prietenie, despre care s-a simțit nevoită să vorbească.

„Nu suntem împreună, suntem pur și simplu prieteni. Am decis să clarific acum acest moment așa cum simțeam un soi de presiune asupra mea. Am rămas uluită, e ca și cum m-aș fi pomenit absolut goală în văzul tuturor, la școală”, zice Alia.

Primele zvonuri despre presupusa relație dintre Brad și Alia au apărut în toamna lui 2019, atunci când cei doi s-au afișat la câteva evenimente mondene împreună. În pofida zvonurilor, ei au decis să nu ofere careva comentarii la acel moment.

„Brad și Alie petrec mult timp împreună, trăiesc la distanță de 10 minute unul față de celălalt, iar Alia îl vizitează des pe Brad. Când au timp se relaxează împreună”, povestesc cei din anturajul lui Brad Pitt.

Sursa: Glamour.ru