Multă vreme se credea că, Keanu Reeves a ales calea singurătății, acesta nu apărea în public cu vreo femeie și toți credeau că preferă să meargă prin viață de unul singur. Adevărul însă era altul! Actorul se pare că de multă vreme este într-o relație cu Alexandra Grant, care recent a vorbit, într-un interviu, mai multe despre cuplul lor, și nu doar.

Într-un interviu pentru „Vogue”, Alexandra a vorbit despre relația pe care o are cu Keanu Reeves, a povestit despre cum s-a început totul, dar și despre cum sparge stereotipurile.

Prima apariție a cuplului în public a stârnit reacții diferite în mediul online. Mulți au comentat despre faptul că între ei este vădit o mare diferență de vârstă, totuși Alexandra, care e aproape de aceeași vârstă cu Keanu, nu ia toate comentariile în serios.

„Am părul cărunt și înălțimea de un metru 84 cm. Așa că dacă este să vorbesc despre corespunderea mea la anumite idealuri de frumusețe… Dacă aș fi dorit să arăt ca Kim Kardashian, în primul rând ar fi trebuit să-mi fac o operație de scurtare a picioarelor”, a comentat Alexandra.

Ea și Keanu gestionează împreună editura cărților „X Artists ‘Books”. Iar munca comună i-a apropiat. În 2011, aceștia au lansat prima lor carte, „Ode to Happiness”, un ghid ironic pentru a ieși din depresie, în care textul lui Reeves este ilustrat prin desenele lui Grant.

„Această carte a fost surpriza mea pentru Keanu, concepută ca un cadou personal. Toți prietenii noștri au chicotit când le-am dat o copie. Ei au spus: „Te rog, publică asta!””, a povestit Grant.

Grant este omul artei aceasta organizează des expoziții … Este o persoană foarte sociabilă, care iubește să fie printre oameni. Iar când s-a aflat că Alexandra a fost domnișoară de onoare de șapte ori la diverse nunți, a apărut întrebarea despre planurile lor de a se căsători, mai ales că au apărut deja zvonuri despre o logodnă între cei doi.

„Mi-ar plăcea să vă spun mai multe, la un pahar de vin. Pentru mine este extrem de importantă ca iubirea să fie prezentă la toate nivelurile. Nu cred că izolarea este calea corectă. Există perioade de singurătate de care am nevoie ca artist, dar, în același timp, apreciez foarte mult să fiu într-o relație”, mărturisește ea.

Că tot, ai toată lumea este interesantă de culoarea părului, aceasta a oferit un comentariu și referitor la acest aspect.

„Eu cred în dreptul de a avea propria alegere. Fiecare își face propria alegere, are metodele personale la care apelează ca să simtă mai încrezut. Frumusețea este relativă, fiecare o percepe diferit, iar pe această planetă sunt miliarde de oameni, toți diferiți”, a punctat Alexandra.

Sursa: Spletnik.ru

Vezi și: Keanu Reeves și iubita sa sunt de nedespărțit. Cum au fost surprinși pe o stradă din San Francisco (Foto)

Distribuie articolul: