Deși este foarte discret când vine vorba despre viața sa personală, Keanu Reeves este tot mai des surprins în public. Mai exact, pe 23 februarie, acesta a fost surprins pe o stradă din San Francisco alături de iubita sa, Alexandra Grant.

Se pare că povestea lor de dragoste, continuă, spre bucuria fanilor artistului, care ani buni la rând au tot sperat ca acesta să-și găsească jumătatea. Keanu și Alexandra și-au făcut pentru prima dată apariția împreună, în noiembrie 2019, la gala  LACMA Art + Film.

Foto: Dailymail

Iată că trei luni mai târziu, relaţia dintre actorul de 55 de ani şi artista de 46 de ani pare că devine din ce în ce mai serioasă. Pe 23 februarie cuplul a fost fotografiat în San Francisco, acolo unde Alexandra l-a vizitat pe Keanu, care filmează zilele astea pentru Matrix-4.

Foto: Dailymail

Deși vestea că cei doi sunt împreună a fost făcut în noiembrie, apropiații cuplului susțin că relația lor, de fapt, durează deja de câțiva ani. Keanu și Alexandra au colaborat la lansarea unei cărţi de poezii publicate de actor în 2011, denumită Ode to Happiness (n.r. Odă Fericirii). Atunci între ei s-a legat o prietenie, iar ulterior și o relație de iubire.

Foto: Dailymail

Distribuie articolul: