Câștigătorul Eurovision 2009, Alexander Rybak, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că a încercat de mai mulți ani să facă față dependenței de droguri grele, ceea ce l-a slăbit și afectat enorm. Artistul a recunoscut că acestea aproape că i-au distrus voința de a trăi.

În 2009, Alexander Rybak a câștigat Concursul Eurovision cu piesa „Fairytale”. Reprezentantul Norvegiei (originar din Belarus) a cânta superb la vioară, sărea și zâmbea în fața camerelor. Nimeni nu și-ar fi putut imagina că chiar atunci a început să aibă probleme grave.

Artistul a spus că a trăit cu secretul acesta timp de 11 ani. Alexandru era dependent de somnifere și antidepresive.

„La început, totul a fost bine, dar până la urmă viața mea aproape că s-a prăbușit. În ianuarie a acestui an am început un curs de reabilitare (cu ajutorul medicilor mei) și treptat îmi revin”, le-a spus Rybak sincer urmăritorilor săi pe Instagram.

Alexandru a remarcat că în ultimii ani, dependența l-a slăbit și mai mult. „Pastilele m-au făcut slab și speriat. Acest lucru a afectat nu numai creierul meu, dar a afectat și mușchii, stomacul și starea generală a corpului. Această dependență mi-a stricat relațiile cu oamenii, dar cel mai important, aproape că mi-a distrus voința de a trăi”, a spus Rybak. O parte din terapia sa a fost scrierea cântecelor. Tânărul a anunțat că două piese noi au fost lansate pe toate platformele muzicale: „Give Me Rain – pentru vindecarea bolilor mintale. My Whole World, despre vindecarea inimii frânte”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 🎻 ALEXANDER RYBAK 🎻 (@rybakofficial) pe

„Știu că există mulți oameni care se luptă cu asta, așa că în săptămânile următoare voi împărtăși experiența mea cu voi, mă voi bucura dacă va ajuta pe cineva”, a promis violonistul.

Reamintim, Alexander Rybak a participat la Eurovision Song Contest de două ori. Prima dată a marcat 367 de puncte (până în 2016 rezultatul său a fost un record), a doua – în 2018 – muzicianul a interpretat o melodie din propria compoziție That’s How You Write A Song și a ocupat locul 15 cu ea.

*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA