De astăzi și până vineri avem tocmai 5 zile de reduceri substanțiale la majoritatea brandurilor prezente în Centrul Comercial UNIC. De la 10 și până la 60%, ofertele de #Black #FiveDay Sale de la UNIC ne-au motivat să alegem câteva ținute pe care să vine le prezentăm pe îndelete. 

Paltoanele sunt la mare căutare. Noi „ne-am umplut” de culoare și „ne-am uimit” de prețuri. Ambele paltoane sunt de marcă Vistline și sunt cu 50% reducere față de prețul inițial. Le-am asortat cu gentuțe marca Arillu și botine Osla Shoes (etaj 3, CC UNIC).

Rochiile nu trebuie ascunse în sezonul rece. Brandul Mallena are o gamă foarte largă de creații din stofe naturale, potrivite cu căptușeală și „garnisite” cu reduceri frumoase – de la 20 la 60%. Remarcăm și detaliile retro sau inspirate din portul tradițional, care fac ținutele cu adevărat speciale. (Etaj 3, CC UNIC)

Reducerile se fac simțite și în zona pentru copii. Brandurile „Din INIMĂ” și magazinele de jucării afișează și ele prețuri „puse pe jar”. Orice nu ai reușit să cumperi copiilor la început de toamnă – apuci acum la un preț foarte fain. (Etaj 3 și 4, CC UNIC)

Botinele – vedete și pe ploaie, și pe vânt! Nu ezita să-ți găsești „perechea” potrivită de cizme sau botine, dar și încălțăminte la prețuri foarte bune pentru copii. Sideful se poartă cu încredere și va conferi o notă de luminozitate ținutelor tale. (Etaj 2 și 3, CC UNIC)

Ținutele pentru bărbații adevărați pot fi găsite la cele mai faine prețuri tot de #Black #FiveDay Sale. Între 10 și 50% aveți pentru toată gama de articole, inclusiv paltoanele clasice – la mare căutare în sezonul rece. (Etaj 4, CC UNIC)

Coafura și machiajul au fost asigurate de Salonul CosmoShop (Etaj 1, aripa dreaptă, CC UNIC)

Centrul Comercial UNIC

bd.Ştefan cel Mare şi Sfânt 8

P