La cei 60 de ani împliniți, actrița Teatrului Național „Eugene Ionesco” încă se simte în putere. A dat viață multor multor personaje, iar de cel puțin trei ori a fost REGINĂ: Regina Margareta în „Regele moare”, Gertrude în „Hamlet” şi Elisabeta I în „Elisabeta”. 

Invitată la emisiunea „FII CA EA”, Ala Menșicov, ne-a desprins câteva paragrafe din marea carte a carierei artistice și a vorbit cu sufletul despre… Viață, Scenă și Artă.

„Când mă uit în urmă mă întreb de ce oare zic că a fost atât de greu. Bine, au fost indiscutabil greutăți. Fiecare când pornim de acasă, pornim într-o lume necunoscută, mai ales pe un tărâm necunoscut. Actoria și tot ce înseamnă teatru este foarte departe de un copil care face o școală într-un sătuc și ca să ajungi să joci pe scenă este un drum lung”, spune actrița.

Ala Menșicov este apreciată pentru felul în care a trecut personajele prin ea. Totuși, actrița spune că nu știe încă dacă este un om de succes. „Nu pot să spun cum se obține succesul. Nu știu dacă eu sunt un om de succes. Da, eu știu că am făcut niște lucruri. Mai ales la timpul meu eu am făcut totul pentru a putea fi în scenă”.

Cum definește Ala Menșicov femeile, dar și ce face atunci când o depășesc emoțiile afli aici.

Sursa foto: facebook/ Ala Menșicov