Apropierea, cu rapiditate, a sărbătorilor nu este mereu și garantul dispoziției bune. Deadline-uri, planuri de dus la bun sfârșit, noi scopuri de setat. Toate acestea și multe altele parcă îți răpesc din magia frumoaselor sărbători de iarnă? Îți propunem să iei o pauză, și să te ocupi de niște activități care îți vor readuce mult dorita stare de bine. 

Fă-ți o schimbare de look

Schimbările, în general, sunt o idee bună. Te ajută să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă și, de ce nu, să te redescoperi. Astfel, în ajun de noul an, recomandarea noastră este să încerci, de exemplu, o nouă tunsoare, una pe care ți-o doreai de multă vreme, dar nu te puteai decide. O schimbare de look te va ajuta să-ți reîmprospătezi imaginea. Astfel, starea ta de spirit se va îmbunătăți și, cu siguranță, vei privi cu totul atfel nu doar reflecția din oglindă, dar și lucrurile care ți se întâmplă în viață. Astfel de schimbări aduc mereu o notă de pozitiv.

Fă cunoștință cu lumea modei și a artei

Găsește-ți un hobby care să te încânte, dar și să-ți satisfacă curiozitatea. De exemplu, ai putea să cercetezi un domeniu mai relaxant – cum ar fi cel al modei și al artei. Dacă ai urmărit și ți-a plăcut filmul „Gucci” îți recomandăm să le dai o șansă și lecturilor din domeniul modei. Găsește niște lecturi din care, de exemplu, să descoperi istoria anumitor tendințe. Ideea acestei activități este să-ți ocupi timpul liber cu activități noi, relaxante, datorită cărora nu doar să te degajezi, dar și să faci descoperiri uimitoare.

Găsește timp în care să fii doar tu cu tine

Weekend-urile sunt un moment minunat pentru a te relaxa la acea oră (bine meritată)  de spa sau, pentru o vizită la cosmetolog. Știm că, de-a lungul anului, ești ocupată cu proiecte, casă și job, dar ce zici dacă, la sfârșit de an, una dintre zile le-ai aloca doar pentru tine? Dispoziție mai bună și claritate în gândire – garantat!

Participă într-o campanie de caritate 

Faptele bune îți dau o stare de bine. Știai despre acest lucru? Ei bine, dacă nu, este timpul ca, în acest an să-ți confirmi acest fapt prin propria experiență. Donează din hainele pe care nu le mai porți celor nevoiași, crează un colet de Crăciun pentru un copil mai puțin fericit, donează o sumă de bani pentru un caz urgent. Putem continua lista cu astfel de sugestii la nesfârșit, în fond, îți sunt cunoscute și ție. Cert este că binele generează bine.

Sperăm că acest articol ți-a fost util, acum ți-a rămas un singur lucru – să treci de la teorie, la practică!

Distribuie articolul: